Kaplumbağa hızıyla hizmet

Yıllardır özelleştirme hayranlığı ile yanıp tutuşan ülkemizde, özelleşen şirketlerden Enerjisa kaplumbağa hızıyla çalışıyor.

Haberin Devamı

Amaç, Enerjisa çok para kazansın, tüketicinin sorunu ne zaman çözülürse çözülsün!
Batıkent’te bulunan sitemizdeki 100 konutun dış sayaçlarını otomatik sigortaya dönüştürme sırasında, sitemizin elektriğinin kesilmesi için Enerjisa 186’ya 06.50’de bildirimde bulunduk, ancak 11.30’da gelip kestiler, yani bir şalteri indirmek için 4.5 saat sonra geldiler. 21 Eylül tarihinde işimizi saat 13.00 de bitirdik Enerjisa’ya aynı saatte (186’ya) enerjimizi verin diye bildirdik, saat 18.30’da geldiler, Yani bir şalteri kaldırmak için 6.5 saat sonra geldiler, 6.5 saat enerjisiz kalmanız ve kaybettikleriniz veya insan olarak haklarınız Enerjisa’yı hiç ilgilendirmiyor.
Bir yetkili bulamıyorsunuz, sadece 186’da kayıt alan insanlarla muhatap olabiliyorsunuz. Başka bir yöneticiye ulaşamıyorsunuz. adamlar sizi dirsek teması hizaya sokmaya çalışıyorlar.
Enerji Piyasası Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (EPDDK), Enerjisa’nın bu keyfi durumuna müdahale etmeye ve gereğini yapmaya çağırıyoruz. Tüketicilerin hakları bir şirketin karına katlettiriliyor göz göre göre. Bunda yalan yoktur herkeste gördü. Buyurun kayıtları ve konuşmaları inceleyin.
Hamdullah YILDIZ- Site Yöneticisi

Haberin Devamı

Park istiyorduk bakın ne oldu

Ben Yukarı Dikmen Mahallesi 662 sokakta oturuyorum. Sokağımız Turan Güneş Bulvarı’na açılmaktaydı. Bu sene Mart-Nisan aylarında Ata Kardeşler İnşaat caddeye çıkan yolları Büyükşehir Belediyesi banketlerini koyarak kapattı. Fen işleri müdürlüğüne müracaat ettik. Bir sonuç alamadık. 27664 ada etrafındaki Çankaya Belediyesi’ne de ait parseli bu şirkete devrettiği duyumlarını aldık. Burayı devretmeden önce burada yaşayan insanların yararı neden düşünülmedi? Sokağımızın bulvara açılması için acil çözüm bulunmasını ve bu konuyla yakından ilgilenmenizi önemle istirham ediyoruz.
Buraya park yapılmasını talep ettik. 31.7.2012 208756 sayılı yazınızla çalışma programında bulunulmadığı bildirilmektedir. Sokağımıza bize layık şekilde bir park yapılması için gerekli talimatların verilmesini istirham ediyoruz.
Ertuğrul TELLİ

Haberin Devamı

Cadde bölünür mü

Sizden bir ricada bulunacağım:
Ümitköy 1920 numaralı cadde üzerinde bulunan Arte Sağlık Tesisleri, önünde bulunan caddeyi bölerek daraltmıştır.
O kısımda trafik tıkanmaktadır.
Durumu başta belediye olmak üzere ilgili kurumlara iletiyorum.
Erol GÜVENÇ-Mimar

‘Hukuk tanımayan’ rektöre suç duyurusu

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi akademik kadrolarına yapılan atamalar, Ankara Tabip Odası tarafından açılan dava sonucunda Ankara 5. İdare Mahkemesi tarafından ‘subjektif, keyfi ve kişiye özel’ bulunarak iptal edilmişti. Danıştay nezdinde temyize giderek iptal kararı için yürütmeyi durdurma isteyen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü’nün talebi, Danıştay 8. Dairesi tarafından 12 Temmuz’da reddedilmişti.
Öte yandan, alınan tüm yargı kararlarına rağmen isimlerden bazılarının şahsi ya da resmi işlemlerde, iptal edilmiş bulunan akademik unvanları kullanmaya devam ettikleri tespit edilmiştir. Bahse konu kişilerin adlarına üniversitenin resmi web sitesinde de yer verilmeye devam etmektedir. Yargı kararının yerine getirilmesi için YÖK ve Üniversite Rektörlüğü nezdinde girişimde bulunan Ankara Tabip Odası sonuç alamayınca, YBÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan hakkında “yargı kararlarının gereğini yerine getirmeyerek görevi kötüye kullandığı” gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur. (Ankara Tabip Odası gazetesi Hekim Postası’ndan)

Yazarın Tüm Yazıları