İkinci sürpriz Aksel’den mi

İstanbul cemiyet hayatının kalburüstü isimlerinden Leon-Lusi Goldenberg’in oğulları Aksel Goldenberg, Tuba Ünsal aşkıyla medyatik bir sima haline gelmişti.

Ortaköy’deki büyükannesine ait binayı otel ve restoran haline getirmek üzere kolları sıvayan genç işadamı, Bodrum-Yalıkavak’ta Jefi Kamhi ile ortaklaşa girdiği ev ve marina projesiyle de iş dünyasına kendini kabul ettirdi. Ünsal’la yollarını ayırdığından beri pek ortalarda görünmeyen Goldenberg’e, uzun bir aradan sonra Anjelique’te rastladım. Yanında yeni sevgilisi vardı. Çok yeni olduğunu söylediği bu aşka kendisini iyice kaptırmış görünüyordu. Tesadüfen Ünsal’ın Cem Cantaş’la nişanlandığı günlerde başlayan bu ilişki bence uzun süreli olacak... Aksel, gazetecilerin tüm ısrarlarına rağmen sevgilisinin adını vermedi.

Kara sevda eritti

Göltürkbükü İber Otel’de geçtiğimiz hafta annesi Sezen Aksu ve sevgilisi Tuğçe Kazaz’la tatil yapan Mithat Can Özer, İstanbul’a döndü. Geçtiğimiz gece de Ortaköy’deki Mori-Red Room’a gitti sevgililer... Kazaz’ın son haftalarda oldukça zayıflamış olduğunu gördüm. Mithat Can aşkı yemeden içmeden kesmiş onu anlaşılan!

Boyunu geçmiş

Geçtiğimiz hafta Park Orman’da Mehmet Tuna’nın eski eşi İlkay Hanım’a rastladım. Ayaküstü konuştuk, işlerinin yolunda olduğunu, Pınar Altuğ ve Burcu Güneş’in imagemaker’lığını üstlendiğini söyledi. İki gece sonra onu yeniden gördüğümde bu kez kızı Melda’yla Esma Sultan Yalısı’nın kapısında poz veriyordu. Paris’te okuyan ve tatili fırsat bilip ailesinin yanına koşan genç kız, daha şimdiden annesinin boyunu geçmişti.

Bu yaşta bu görünüm

Zeynep Fadıllıoğlu’nun annesi Yüksel Behlil, Güneş Taner’in oğlunun Esma Sultan Yalısı’ndaki düğününe katıldı geçtiğimiz gece. Şık kıyafeti, hoş makyajı ve görünümüyle yaşından çok daha genç duran Behlil, estetiğin nimetlerinden sonuna kadar yararlananlardan...

Kırmızılı kadınlar

Davetlerin en şık ismi olabilmek, sosyetik güzeller için çok önemlidir. Tüm ilgiyi üzerlerine çekebilmek ve kalabalık arasından sıyrılabilmek için kimi zaman dekolteden, kimi zaman son trendleri yansıtan pahalı elbiselerden medet umarlar. Renk de bu amaç için önemli etkenlerden biridir. Gerçi kırmızı gibi iddialı renkleri taşımak biraz cesaret ister ama bu cesareti gösterenler de yok değil. Tilda Tezman ile Pembe Tüzüner işte o isimlerden. Tezman’ın derin sırt dekolteli elbisesine karşılık, Tüzüner sade ve daha mütevazı bir elbiseyle çıktı karşımıza katıldıkları davetlerde. Amaçlarına da ulaşmış ve gecenin en çok, en çarpıcı hanımları olmayı başarmışlardı.

Nice senelere

Psikolog Şehnaz Tuna, patronu Prof. Dr. Kerem Doksat’la Reina’da eğlendi geçtiğimiz gece. İkili birlikte Kerem Bey’in 47. doğum gününü kutladı. Şehnaz Hanım’ın eşi Mehmet Tuna ise işleri nedeniyle Çeşme’de olduğundan o geceki kutlamaya katılamadı. Doksat, kendisini bu gününde yalnız bırakmayan Şehnaz Tuna’yı gecenin sonunda kapıya kadar geçirdi.

Birbirleri için yaratılmışlar

Yaz aylarını Bodrum-Yalıkavak’taki evlerinde geçiren Talha Ebuzziya ile eşi eski manken ve güzellik kraliçesi Yonca Hanım, geçtiğimiz hafta Güneş Taner’in oğlunun Esma Sultan Yalısı’ndaki düğününe katıldı. Yonca Hanım her zamanki zarafetiyle ilgi odağıydı. Onun güzelliği ve asaleti karşısında birçok davetli Talha Bey’in ne kadar şanslı biri olduğunu fısıldayıp durdu...

Miami artık ‘out’

Mudo’nun sahibi Lüset-Mustafa Taviloğlu çifti, her yaz mutlaka bir kez Miami’ye giderler, hem Amerika’da okuyan çocuklarını görürler hem de yeni sezon öncesi modeller hakkında fikir sahibi olurlardı. Ancak kural bu yıl bozuldu. Taviloğulları bu yaz Türkiye’de kalmayı tercih etti. Duyduğum kadarıyla Mustafa Bey yeni modellerinde Avrupa modasını takip edecekmiş bu kez.

Anneden onaylı

Sinan Bozkurt üç aydır Gönül Madra ile flört ediyor. Geçtiğimiz hafta sık sık Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen konserlerde rastladığım sevgilileri, son olarak Esma Sultan Yalısı’ndaki düğünde gördüm. Gençlere Gönül’ün annesi Zeynep Madra da eşlik ediyordu. Görünüşe bakılırsa Sinan Bozkurt, müstakbel kayınvalidesinin sevgisini çoktan kazanmış.

Açığı kapatıyorlar

Gül Ergi, hayat arkadaşı Yücel Mergen’le Norveç tatilini bitirip yurda döndü. Çarşamba günü de Fransa’nın tatil kasabası Nice’e gideceklerini duydum. Bu yaz tatil sezonunu geç açtıklarını söyleyen Ergi, arayı kapatacak anladığım kadarıyla.

Çöz çözebilirsen

Esra Eron’un geçtiğimiz aylarda Sergen Yalçın’la adı aşk dedikodularına karışmıştı. Hatta Eron’un Sergen’in yakın arkadaşı Gökhan İleri ile birlikte olduğunu açıklamasının ardından, bunun paravan olduğu ve ünlü mankenin Sergen Yalçın’la gizlice görüşmeye devam ettiği ileri sürüldü. Bu dedikodular yıldız futbolcuyla sevgilisi Aslı Sarı’nın ayrılmalarına neden oldu. Eron ile İleri’ye Bodrum’dan sonra Ortaköy’de rastladım. Objektiflere mutluluk pozları verseler de açıkçası bana bu görüntü pek de inandırıcı gelmedi. Özetle olaylar her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alıyor!

Alışmış bir kere

Güzide Duran, ayrıldıkları yolundaki haberlerin asılsız olduğunu söylediği İlker İnanoğlu’nu Amerika’da bırakıp Türkiye’ye geldi geçtiğimiz hafta. Her gece bir gece kulübünde görüyorum Duran’ı... Anjelique, Reina, Laila, Mori-Red Room ünlü mankenin favorileri arasında... Ya menajeri Özgür Aras ya da fotoğrafçısı Niyazi Özedincik’le gecelerde boy gösteren ünlü manken flaşlara da o kadar alışık ki, ne zaman bir objektif görse kendini kaptırıp hemen poz vermeye başlıyor.

Dayı olacak

İpragaz’ın sahibi Kurttepeli ailesinin genç kuşak temsilcisi Emre Kurttepeli, eşi eski manken Maide Hanım’la mutlu bir şekilde sürdürüyor evliliğini. Üç çocuk sahibi olan ve gece kulüplerinde pek görünmeyen çifte Esma Sultan Yalısı’nda rastladım. Sohbetlerinin ana konusu ise Emre Bey’in kız kardeşi Merve Gürsel’in önümüzdeki ay dünyaya getireceği bebeğiydi.
Yazarın Tüm Yazıları