Anadolu Medya Ödülleri haberleri sayfasında Anadolu Medya Ödülleri hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 335 Anadolu Medya Ödülleri haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Anadolu Medya Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sahiplerini buldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni yapımı Uzak Şehir "Yılın Dizisi" seçildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ile yapımcı Kerem Çatay, başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Ozan Akbaba'ya ödül takdim etti.
#Uzak ŞehirAnadolu Medya Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde sahiplerini buldu. Kanal D’nin reyting rekortmeni yapımı Uzak Şehir “Yılın Dizisi” seçildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ile yapımcı Kerem Çatay, başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Ozan Akbaba’ya ödül takdim etti.
#Uzak ŞehirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '10. Anadolu Medya Ödülleri' programında yaptığı konuşmada, "Eline bir mikrofon, bir de kamera alanın kendini gazeteci ve muhabir olarak gördüğü bir ülkede yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde şahit olduğumuz üzere bu şahıslar özellikle sokak röportajı adı altında sokaklarda adeta terör estirmektedir. Öyle ki mikrofonu kapan millete hakaret etme cüretini kendinde buluyor. Halkın nabzı ölçülmek, hissiyatına tercüme olmak yerine gerek provokatif sorularla gerekse sorunlu üslupla milletimiz açıkça tahrik ediliyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan '10. Anadolu Medya Ödülleri'nde CNN TÜRK yılın televizyonu seçildi. Ödülü Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı aldı. Yılın muhabiri ödülünü CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk aldı.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanAnadolu Yayıncılar Derneği’nin (AYD) bu yıl 8’incisini düzenlediği ‘Anadolu Medya Ödülleri’nde ödül alanlar belli oldu. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ‘Yılın Genel Yayın Yönetmeni’, Hürriyet Gazetesi Ankara Eki ise ‘Yılın Gazete Eki’ ödülüne layık görüldü.
#Anadolu Yayıncılar Derneği11. Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuşan Türkiye Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan "İlk talebimiz yeşil pasaport. Bu konuda çok fazla talep olması nedeniyle işimizin zor olduğunu biliyoruz. O nedenle gri pasaportun medya mensuplarının eş ve çocuklarına da verilmesini arzu ediyoruz" dedi.
#Yeşil PasaportCNN TÜRK, 10. Anadolu Medya Ödülleri Töreni’nde “yılın en iyi televizyonu” oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödülü alan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Kendimize, kendimizi geçmeyi hedef koyduk” açıklamasını yaptı.
#10. Anadolu Medya Ödülleri TöreniCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sokak röportajlarına, “Eline bir mikrofon bir de kamera alanın kendini gazeteci ve muhabir olarak gördüğü bir ülkede yaşıyoruz. Bu şahıslar özellikle sokak röportajı adı altında sokaklarda adeta terör estirmektedir” diye tepki gösterdi.
#Cumhurbaşkanı Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '10. Anadolu Medya Ödülleri' programında yaptığı konuşmada, "Eline bir mikrofon, bir de kamera alanın kendini gazeteci ve muhabir olarak gördüğü bir ülkede yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde şahit olduğumuz üzere bu şahıslar özellikle sokak röportajı adı altında sokaklarda adeta terör estirmektedir. Öyle ki mikrofonu kapan millete hakaret etme cüretini kendinde buluyor. Halkın nabzı ölçülmek, hissiyatına tercüman olmak yerine gerek provokatif sorularla gerekse sorunlu üslupla milletimiz açıkça tahrik ediliyor" ifadelerini kullandı
#Cumhurbaşkanı Erdoğan10. Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törende Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ve CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ödüllerini aldı.
#Demirören Medya8. Anadolu Medya Ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, medyanın, ülkenin geçtiği kritik kavşaklarda takdire şayan bir duruş sergilediğini belirterek, “Demokrasimizi korkusuzca savundunuz. Terör saldırılarından bölgemizdeki çatışmalara kadar pek çok gelişmede sizlerin samimi desteğini daima yanımızda hissettik” dedi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanSon dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Anadolu Medya Ödülleri Töreni”nde açıklamalarda bulundu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili olarak Erdoğan, "Terörle sivil siyaset yan yana durmaz. Terörle demokrasi bir arada bulunmaz. Sırtını elinde kaleşnikof olana, molotof olana, bomba olana dayanarak meşru siyaset yapılmaz. Biz de bugüne kadar meşru siyasete söz söylemedik. Yargının Hakkari ile ilgili verdiği karar kimseyi rahatsız etmesin. Yargı kanunu değil hukuku konuşturmuş ve kararını da buna göre vermiştir. " dedi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim tarihi öne çekilecek mi tarih ne zaman açıklanır, kamuoyunda konuşulan tarihler gündeminizde mi?” sorusuna “Sular durulmadan olmaz. Kamuoyunda ne görüşülür ne konuşulursa hepsi bizim gündemimize gelir. Çünkü biz istikametimizi kamuoyunda konuşulanlardan alıyoruz” yanıtını verdi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "7. Anadolu Medya Ödülleri" programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen son 20 yılda basın ahlakı ve hürriyetinde seviye atlamıştır. Objektif muhasebe yapan herkes medyamızın daha bağımsız olduğunu kabul edecektir" dedi.
#Recep Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "7. Anadolu Medya Ödülleri" programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye yaşadığı tüm bu olumsuzluklara rağmen hamdolsun son 20 yılda demokrasiyle birlikte basın ahlakı ve hürriyetiyle de bir seviye atlamıştır" dedi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "6. Anadolu Medya Ödülleri" programında konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gücünü insandan alan, malzemesi de muhattabı da insan olan Anadolu basınımız kendini bu doğrultuda ne kadar geliştirirse geleceğine o derece güvenle bakabilir. Medyamızın yüz hatları, tüm değerleri, tarihi, kültürüyle milleti aşağılayan mankurtlar değil, bu millete hizmet etmeyi en büyük şeref kabul edenlerdir." ifadelerini kullandı.
#Recep Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "6. Anadolu Medya Ödülleri" programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Verdiğimiz büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde hep yanımızda olan Anadolu medyasının desteğini girdiğimiz bu son süreçte daha güçlü şekilde göreceğimize inanıyorum. Bu mesele ne Tayyip Erdoğan'ın kişisel meselesidir, ne parti meselesidir. 2023 Türkiye ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür." ifadelerini kullandı. Cuma günü Mersin'de nükleer santrali ziyaret edeceğini belirten Erdoğan, "2023'e inşallah nükleer santralin ülkemize kazandırıldığını da göreceğiz" dedi.
#6. Anadolu Medya ÖdülleriCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “O sordukları deprem vergileri 2003-2019 arasındaki toplamı cari fiyatlarla 66 milyar lira, 2019 fiyatlarıyla 147 milyar liradır. Bugüne kadar depremlerle ilgili çalışmalarda harcanan kaynak ise bu rakamların 5 katıdır. Biz Van depreminde eski parayla 20 katrilyon lira harcadık” dedi. Erdoğan, dün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda özetle şunları söyledi:
#Gazetehaberleri















