GeriAlışveriş Yazın cildinizin bakımını Molton Brown’a bırakın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yazın cildinizin bakımını Molton Brown’a bırakın!

Yazın cildinizin bakımını Molton Brown’a bırakın!

Yaza özel olarak seçilmiş birbirinden ayrıcalıklı ürünler…

Molton Brown, dünyanın birçok farklı bölgesinden elde ettiği egzotik bitki esanslarını ve yağları, 40 yıla yayılan tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan birbirinden özel ürünlere dönüştürüyor. Geniş ürün yelpazesinde yer alan şampuanları, el kremleri ve jelleri, vücut losyonları, mumları ile Molton Brown doğallığı ve güzelliği yanı başınıza getiriyor. 

Enlivening Toko Yuzu serisi ile enerjinizi teninizde hissedin...

Enlivening Toko Yuzu Bath & Shower vücut şampuanı ile keyifli bir banyo ritüeli yaşamaya hazır olun. Uzak Doğu’da geleneksel mistik törenlerde kullanılan Japon bitkisi toko yuzu mevyesi içeren bu özel vücut şampuanı cildinizi canlandırıp enerjinizi artırmakla kalmıyor özel formülü sayesinde nemlendiriyor ve bakım sağlıyor. Enlivening Toko Yuzu Body Lotion ise teninize tarifsiz bir yumuşaklık katarken, antioksidan özelliği sayesinde cildinizi koruyor.

Ultrasmooth Coco de Mer serisi ile tropikal bir yolculuğa hazır olun...

Ultrasmooth Coco de Mer serisi hindistan cevizi, bal ve yasemin karışımı ile sizi tropikal bir yolculuğa çıkarıyor. Ultrasmooth Coco de Mer Bath&Shower özel formülü ile cildinizi temizlerken canlandırıyor ve muhteşem kokusu ile de teninizi uzun saatler sarmalıyor. Özel ve yumuşak formülü ile Ultrasmooth Coco de Mer Body Lotion ise cildiniz tarafından kolayca emiliyor ve cildin nemini koruyup sürekli canlı, yumuşak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor.

İnvigorating Suma Ginseng serisi ile güne yenilenerek başlayın...

İnvigorating Suma Ginseng Bath&Shower güne enerjik ve yenilerek başlamak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Amazonlar’da yetişen özel suma ginseng bitkisi, ardıç meyvesi, tarçın, meşe yosunu ve sardunyadan oluşan bu özel vücut şampuanı teninizi canlandırıp tazeliyor ve sizi yepyeni bir güne hazırlıyor. İnvigorating Suma Ginseng Body Lotion ise cildinizi derinlemesine nemlendirmekle kalmayıp kan dolaşımınızı hızlandırarak enerjinizi artırıyor ve mükemmel hissetmenizi sağlıyor.

Molton Brown ile yosun keyfi teninizde...

Stresli ve yorgun mu hissediyorsanız? O zaman yeniden canlanmak için Molton Brown Energising Seamoss Bath&Shower tam size göre. İçeriğindeki deniz yosunu ve at kestanesi tohumu cilt dokunuzu canlandırırken ve muhteşem kokusu zihninizi tazeliyor, böylece güne dingin ve huzurlu başlamanıza yardımcı oluyor.

Heavenly Gingerly serisi ile güneşten korunan cildiniz pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşuyor...

Heavenly Gingerly serisi’nin egzotik kokusu ve eşsiz içeriği ile uzak kıyılara doğru bir yolculuğa hazır mısınız? Heavenly Gingerly vücut şampuanı, içeriğindeki zencefil zambağı ile cildinizi şımartırken, özel tamanu yağı ise cildinizi en mükemmel şekilde rahatlatıyor. Serisinin bir diğer üyesi olan Heavenly Gingerly vücut kremi ise içeriğindeki aromalar ve zencefille cildinizi güneşten koruyor, besliyor ve canlandırıyor. Ayrıca özel formülü sayesinde cildinizi derinlemesine nemlendirmekle kalmayıp pürüzsüz görünmesini ve ipeksi bir yumuşaklığa kavuşmasını sağlıyor

www.mbturkey.com

False