GeriAlışveriş Wenice Şıklığı İndirimde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Wenice Şıklığı İndirimde!

Wenice Şıklığı İndirimde!

2500 modellik koleksiyonu ile muhteşem Wenice indirimi sizi bekliyor.

Dünyanın en iyi çocuk giyimlerinden biri olan Wenice Kids, 2500 modellik koleksiyonu ile sezona damgasını vurdu. Sıra muhteşem indirimlerde ve 2011’i yüzde 70 indirimel karşılamaya hazırlanıyor.

12 ayrı temanın bulunduğu koleksiyonda 0-16 yaş çocuklar için 2.500 farklı seçenek % 70 indirimle satılıyor. Koleksiyondaki temalar seçilirken, çocukların günlük ve okul hayatlarının yanı sıra, oyun saatleri, bayramlar, yeni yıl gibi özel günler de düşünüldü. Wenice Kids ekibinde bulunan genç tasarımcılar tarafından hazırlanan bu kıyafetler 2011’de kendinden söz ettirmeye devam edecek.

Markanın koleksiyonunda, Music, Casual, Natural, Race, Alternative, Sports, Collage, Ethnic, City, Country, Smiles ve Exlusive temaları bulunuyor.

Birçok farklı temanın bulunduğu koleksiyonda özel günler için en çok Exlusive, Smiles ve Sport temaları öne çıkıyor. Örneğin; Exclusive’de pırıltılı etekler, kürklü bolerolar, şık jileler, elbiseler ve erkekler için takımlar bulunurken, Smiles teması, şeker pembe ve mor renklerin kullanıldığı, adının hakkını vererek gülümseten bir grup.

Sport ise, her zaman rahatlığın ön planda olduğu bir tema. Sezonun iddialı rengi olan antrasit, lacivert, koyu yeşil ve sarı bir arada kullanılmış.Kış sezonunun bir diğer trendi olan piyedöpul desenini okul grubu ile birleştiren tasarımlar temanın bir diğer farklılığı.

Çocukların ve annelerin seçim yapmakta zorlanacağı bu koleksiyonda, 12 temanın birbirinden şık kıyafetlerinin yanı sıra, birçok aksesuar da bulunuyor. Nakışlı gabardin şapkalar, kalpli çoraplar, birbirinden rahat ve şık iç çamaşırları, ayakkabılar kıyafetlerinizi tamamlıyor.

www.wenice.com

False