GeriAlışveriş Trump’tan yeni yıla özel indirim!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Trump’tan yeni yıla özel indirim!

Trump’tan yeni yıla özel indirim!

"İndirim indirimi” kampanyasını bu kez yılbaşı için gerçekleştiriyor!

Trump Alışveriş Merkezi’nden ziyaretçilerine kaçırılmayacak yenı yıl hediyesi. Trump mağazalarında en uzun geceyi kapsayan 21-22 Aralık tarihlerinde alışveriş yapanlar, kasada anında yüzde 20 indirimden faydalanacak. Ayrıca Turmp ziyaretçilerine yeni yıl hediyesi olarak kendi indiriminin üzerine ekstra yüzde 20 indirim yapacak.

Trump Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine doğrudan fayda sağlayan ve merakla beklenen ‘İndirimin İndirimi’ kampanyasını bu defa yılbaşı öncesi gerçekleştiriyor. En uzun gece olan 21 Aralık ve 22 Aralık tarihlerinde uygulanacak kampanya kapsamında Trump Alışveriş Merkezi’nin kampanya katılımcısı mağazalarından alışveriş yapanlar, mağazanın kendi indiriminin yanı sıra ekstra yüzde 20 indirim fırsatından daha yararlanacak. Sadece Trump’taki mağazalara özel olacak ‘ekstra yüzde 20 indirim’, kasada anında uygulanacak.

‘Gece uzun, alışveriş uzun’ sloganıyla hayat bulacak kampanya için Trump Alışveriş Merkezi 21 Aralık Cumartesi gecesi saat 23.00’te kapanacak. 

21 – 22 Aralık’ta ‘ekstra yüzde 20 indirim’ fırsatı sunacak markaların tam listesi ise şöyle:

Mudo, Roman, Saat&Saat, Marks&Spencer, Sevil Parfümeri, Benetton, Divarese, Crocs, Kiğılı, Stefanel, English Home, Mendos, T-Design, Dagi, Lee Cooper, Stride Rite, Doa, Karamela, D&R ve Altıncı Cadde.

False