GeriAlışveriş Tat Köy ailesinin yeni lezzeti sizlerle!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tat Köy ailesinin yeni lezzeti sizlerle!

Tat Köy ailesinin yeni lezzeti sizlerle!

"Tat Köy Tuzlu Domates Salçası" sofralarınıza lezzet katacak.

Tat, yüzde 100 doğal ve katkı maddesi içermeyen Tat Köy salça ailesine bir yenisini daha ekledi. ‘Tat Köy Domates Salçası, ‘Tat Köy Antep Tadı Biber Salçası’ ve ‘Tat Köy Antep Tadı Karışık Domates-Biber Salçası’ seçeneklerine ‘Tat Köy Tuzlu Domates Salçası’nı da dahil eden Tat Köy, grubundaki ürün çeşit sayısını dörde çıkardı.

Tat, lezzetli, kaliteli, doğal ve fark yaratan “tat”larını tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Tat Salça, yüzde 100 doğal ve katkı maddesi içermeyen, yoğun kıvamlı Tat Köy ürün grubuna Tuzlu Domates Salça’sını da ekleyerek ürün çeşitlerinin sayısını dörde çıkardı.

“Tat Köy Domates Salçası”, “Tat Köy Antep Tadı Biber Salçası”, “Tat Köy Antep Tadı Karışık Domates-Biber Salçası” ve son olarak da “Tat Köy Tuzlu Domates Salça”sını dahil ettiği ürün grubunu cam kavanozlarda tüketiciye sunuyor. Yoğun kıvamı ve doğal içeriğiyle yemekler için eşsiz bir lezzet alternatifi oluşturan Tat Köy Ailesi, camda sunulan Tuzlu Domates Salçası seçeneğiyle de büyük boy gramajlarda salça tercih eden tüketiciler için sağlıklı bir alternatif oluşturuyor.

Tüm Tat ürünleri gibi tamamen hijyenik ortamda, kapalı şartlarda ve düşük ısıda ürün özelliklerini kaybetmeden üretilen Tat Köy; renk, vitamin ve besin değerleri açısından evde yapılan salçaya göre çok daha kaliteli ve zengin içeriğe sahip.

1700 gram salçada 11 kg domates

Üretiminde hiçbir katkı maddesi kullanılmayan yüzde 100 doğal Tat Köy Tuzlu Domates Salçası, içeriğinde kullanılan 11 kg domates miktarıyla tüketiciye ev salçası kıvam ve lezzetinde bir salça sunuyor. 1700 gramlık kavanozlarda satışa çıkan Tat Köy Tuzlu Domates Salçası’nın yoğun kıvamı ise sadece domatesten geliyor.

Sağlığına dikkat edenlerin tercihi

Tüketicilerine, 44 yıldır çeşitli domates ürünleri sunan Tat, yeni ürünleriyle de sağlıklı beslenme alanına sahip çıkmaya devam ediyor. Diğer Tat salçalarında olduğu gibi Tat Köy ürünleri de içeriğindeki yoğun domates miktarına bağlı olarak, en güçlü antioksidan kaynaklarından biri olarak kabul edilen, kalp ve damar sağlığı, kolestrol, prostat kanseri, cilt yaşlanması, kan basıncı gibi sağlık sorunlarında etkin madde olan ve domateste doğal olarak bulunan likopeni yüksek oranda barındırıyor.

Domates yetiştiriciliğinin en yoğun olduğu bölgelerde kurulan salça fabrikalarında ve domates alım istasyonlarında yörenin en kırmızı, en olgun tarla domatesleri özenle incelenip alındıktan sonra hazırlanan Tat salçaları, yüksek likopen içeriğiyle sağlığına dikkat edenlerin tercihi olmaktadır.

www.tat.com.tr

False