GeriEtkinlikler SİZ’i keşfedin, gerisi gelsin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

SİZ’i keşfedin, gerisi gelsin!

SİZ’i keşfedin, gerisi gelsin!

Access Consciousnes ile hayatınızdaki değişikliklere inanamayacaksınız.

Hayal ettiklerinize ulaşmak, mevcut sıkıntılarınızdan kurtulmak, bolluğu hayatınıza çekmek, daha genç hissetmek, neşeli ve coşkulu olmak istemez misiniz? Access Consciousness®- Bilinçlilik sisteminin uygulayıcısı, Bilince Erişim’in kurucusu ve eğitimcisi Canan Bekdik, 14 yıllık deneyimiyle SİZ’i keşfetmeye çağırıyor.

Hayatınızda mutluluğa, sevgiye, paraya, neşeye mi ihtiyacınız var? Peki, tüm bunların önündeki engelin siz olduğunu biliyor musunuz? İnsanda farkındalığı artırarak, bilinci yükselterek hedeflerini belirlemeye ve isteklere ulaşmayı kolaylaştıran Access Consciousnes®ile hayatınızdaki değişikliklere inanamayacaksınız.

Endişelerin giderilmesinden sigara bağımlılığına, dikkat eksikliğinden kilo vermeye, yaşlanmayı engellemekten cinsel problemlere çeşitli konularda fayda sağlayan Access Consciousnes® Sistemi, sözel ve bedensel terapi uygulamalarını içeriyor. Access Consciousness®- Bilinçlilik sisteminin uygulayıcısı, Bilince Erişim’in kurucusu ve eğitimcisi Canan Bekdik, 14 yıllık deneyimiyle SİZ’i keşfetmenize yardımcı olacak.

Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri değiştirebilmeniz için tasarlanmış bir sistem olan Access Consciousnes® ile doğduğumuz andan bu yana çeşitli yargılarla donatılarak unuttuğumuz iç gücümüzü yeniden keşfetmek mümkün. İsteklerinizin gerçeğe dönüştüğünü, eksiklerin kolaylıkla hayatınıza geldiğini görerek muhteşem bir deneyim yaşamayı ertelemeyin.

False