GeriAlışveriş Sadece Morhipo'da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sadece Morhipo'da!

Sadece Morhipo'da!

“Hande Ataizi Design” markalı ürünlere göz atmadan alışveriş yapmayın!

Modayı yakından takip eden ve her zaman şıklığıyla göz dolduran Hande Ataizi’nin zarif stilini yansıtan “Hande Ataizi Design” markalı koleksiyon ilk olarak ve sadece online alışveriş sitesi morhipo.com’da satışa sunuluyor.

Bir kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken zamansız ayakkabıların yer aldığı koleksiyonda siyah, kahve ve pudra tonlarının yanı sıra iddialı renkleri de görmek mümkün. Koleksiyonunda herkesin rahatça giyebileceği yükseklikteki topuklara ağırlık veren Ataizi, yüksek topuk sevenleri de unutmamış. Ayakkabılardaki puantiye desenleri, küçük fiyonklar romantik rüzgarlar estirirken, klasik ayakkabılar Hande Ataizi’nin stilini yansıtan detaylarla farklılaşıyor.

Koleksiyonu oluştururken kendi tarzından, sokaklardan, bloglardan ve filmlerden ilham aldığını belirten Hande Ataizi, ayakkabı koleksiyonu oluşturma fikrinin nasıl ortaya çıktığını; “Yolda insanlar durdurup ayakkabılarımı nerden aldığımı soruyorlardı. Gerek basında gerekse çıktığım televizyon programlarında stilimle ilgili övgüler alıyorum. Günün birinde hep kıyafette kendi markamı çıkarmayı düşünüyordum zaten. Bir gün çok yakın bir arkadaşım benim 20 senelik ayakkabı tecrübem var senin de stilin, neden ayakkabı tasarlamıyorsun diye bir fikir attı ortaya. O gün beraber çalışmaya başladık. Uzun ve detaylı çalışmaların sonucunda ortaya hem genç, hem de klasik bir koleksiyon çıktı.” diye anlatıyor.

www.morhipo.com


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda


Sadece Morhipoda

False