GeriAlışveriş Profilo'dan Yepyeni Ankastre Fırınlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Profilo'dan Yepyeni Ankastre Fırınlar

Profilo'dan Yepyeni Ankastre Fırınlar

Bu fırınlar mutfağınıza uyum sağlayacak.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni ankastre fırınlarını tüketicilerinin beğenisine sundu. Bu yeni ankastre fırınlar, kullanıcılar için geniş seçenekler sunuyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tasarımı, dayanıklılığı, hijyen ve estetik avantajlarıyla artık her mutfağın vazgeçilmez parçası haline gelen ankastre fırınların dizaynını yeniledi. Mutfaklara mükemmel uyum sağlayan yeni dizaynlı ankastre fırınlar, mutfağını yenileyerek ankastrenin sunduğu şıklığa ve kullanım kolaylığına erişmek isteyenler için mükemmel seçenekler sunuyor.

Profilo’nun yeni ankastre fırınlarından FRMA701, FRMA801, FRMA901 ve FRMA951 kodlu modelleri, farklı yemekleri pişirmek üzere tasarlanmış pişirme programlarıyla mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayan multifonksiyonel fırınlar. Çelik tercih edenler için üretilen FRMA801 ankastre fırın, 2 seviyede teleskopik mekanizma ve manuel hızlı ısıtma özelliklerine sahip. Teleskopik mekanizma sayesinde tepsiler rahatça dışarı çıkarılabiliyor, bu özellik de ekstra ergonomi sağlıyor. Ayrıca, teleskopik raflar fırındaki yiyeceklere tek elle dahi rahatlıkla müdahale olanağı ile cihazın temizliğini daha konforlu bir şekilde yapılabilme imkanı sunuyor. Manuel hızlı ısıtma özelliği ise normal bir fırına kıyasla ön ısıtma süresini yarı yarıya kısaltan bir özellik. Katalitik fırın arka duvarı sahip olduğu katalitik özelliği ile üzerine sıçrayan yağ ve parçacıkları yakarak yok eder böylece hem temizlik gerektirmez hem de fırını temizlemek çok daha kolay olur.

False