GeriAlışveriş Nestle ile tatlı bayramlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nestle ile tatlı bayramlar

Nestle ile tatlı bayramlar

Nestle'den hediyelik ve ikramlık çikolatalar…

Nestle bayramlık ürünleriyle yine harikalar yaratıyor! Bayramın tadını çıkarmanıza ve bu keyifli anları sevdiklerinizle paylaşmanıza olanak sağlıyor.

Bayram ziyaretine gelenlere çikolata ikram etmek ya da bayram ziyaretine giderken hediye olarak çikolata götürmek geçmişten günümüze en değerli geleneklerimizden biri. Çikolata bayram boyunca ister şık kutularda, ister gümüş ya da kristal şekerliklerde ikram edilsin sohbetleri tatlandırır, akraba ya da dost ziyaretlerine lezzet katar, bayramın eşsiz duygularını sevdiklerinizle paylaşmanıza yardımcı olur.

Nestle,bayram sevincini ve keyfini sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere birbirinden lezzetli seçenekler sunuyor. Nestle ve DAMAK markalı hediyelik çikolatalar, bayram ziyaretlerinin vazgeçilmez ikramı ve hediyesi olacak. Çikolata ile harikalar yaratan Nestle’nin “Nestle Hediyelik Çikolata”,  “Nestle Madlen Çikolata” ve  “Nestle DAMAK Hediyelik  Çikolata” ürünleri, bayram için hazırlanan seçkin paketleriyle sevdiklerine bayram çikolatası hediye etmek isteyenler için çok cazip seçen ekler oluşturuyor.

False