GeriEtkinlikler Nestlé çikolatadan 'Çocuk Heykeller' MetroCity'de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nestlé çikolatadan 'Çocuk Heykeller' MetroCity'de!

Nestlé çikolatadan 'Çocuk Heykeller' MetroCity'de!

1 metre boyundaki 'Çikolatadan Çocuklar' heykelleri görenleri mutlu edecek.

"Çikolata Tadında Günler" etkinlikleri 6 Mart Cumartesi gününe kadar MetroCity'de devam ediyor. Profesyonel heykeltıraşların hazırlayacağı yaklaşık 1 metre boyundaki "Çikolatadan Çocuklar" heykellerini 11 Mart'a kadar izleyebilir, workshoplara katılabilirsiniz.

İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden MetroCity, 100 yıldan fazladır Türkiye'de çikolata tutkunlarına benzersiz lezzetler sunan Nestlé ile benzersiz bir çikolata etkinliğine imza atıyor. MetroCity Alışveriş Merkezi'nde 6 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek etkinliklerde Mimar Sinan Üniversitesi'nden profesyonel 5 heykeltıraşın hazırlayacağı yaklaşık 1 metre boyundaki 'Çikolatadan Çocuklar' heykelleri görenleri mutlu edecek.

Ayrıca yapılan heykeller Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği" bünyesinde Türk sporcular tarafından oynanan "Tekerlekli Sandalye Tenisi"ne dikkat çekmek ve yardım toplamak amacıyla, 11 Mart Cuma gecesi MetroCity'de düzenlenecek bir açık artırmada satışa sunulacak. Mutlu çocuklar konseptli 'Çikolatadan Çocuklar' heykelleri 11 Mart 2011 tarihine kadar MetroCity'de sergilenmeye devam edecek.

5 Mart Cumartesi günü ise Nestlé Danışman şefi, ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç ve ekibi tarafından 13.00-14.30 ve 15.30-17.00 saatleri arasında çikolata workshop'u gerçekleştirilecek. Workshopta katılımcılar Nestlé çikolatalarıyla nasıl harikalar yaratabileceklerini deneyimleyecekler. Migros'tan 5 TL'lik Nestlé alışverişi yaparak katılabileceğiniz workshop'dan benzersiz çikolata tarifleri, hediyeler ve sertifikanızla ayrılacaksınız. Çikolata workshop'u harika bir gün geçirmek ve mutfağınıza yeni tatlar katmak için eşsiz bir fırsat.

Ayrıca AVM içine yerleştirilen boardlardan çikolata hakkında merak edilen bilgilere ulaşılacak ve aktivite suresince Nestlé standlarında çikolata tadımları ve sürpriz hediyeler tüketicileri bekliyor olacak. Müthiş çikolata kokusuyla geçireceğiniz Nestlé ile "Çikolata Tadında Günler" aktiviteleri MetroCity'de sizi bekliyor.

False