GeriEtkinlikler Muhteşem lezzetler Mordre Cafe'den...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Muhteşem lezzetler Mordre Cafe'den...

Muhteşem lezzetler Mordre Cafe'den...

Cake&Bakery konseptinde Türkiye’de bir ilk!

Cake & Bakery konseptinde Türkiye’de ilklerden biri olma özelliği taşıyan ve Fransızca ısırık anlamına gelen Mordre Café, güçlü ve güvenilir bir marka olma yolunda hızla büyümekte. Yenilikçi, yaratıcı, estetik, lezzetli ve sağlıklı ürünler üretmek başlıca hedeflerinden. Ayrıca innovatif yeniliklerle markaya her geçen gün kazandırılan yeni ürünler ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek için burada.

Mordre Café tasarımları, konseptleri ve ürünlerinin lezzetleri ile rakiplerinden çok daha önde bir marka olma özelliği taşımaktadır. Profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptler ile uluslararası eğitim görmüş şeflerin hazırladığı lezzetlerin bir araya gelmesinden oluşan benzersiz ürünlere sahiptir. 

Özel günlerinize özel konseptler

Kurumsal ve bireysel çözümler olarak ürün kategorileri iki ayrı koldadır. Kurumsal tarafta cafe ve restaurantlara sunmuş olduğu “tek lokmalık” ürünler ile çay ve kahve servislerinin yanında müşterilerine inanılmaz bir lezzet deneyimi yaşatmaktadır. Bireysel tarafta ise deyim yerindeyse hiçbir sınır yoktur. Özel günler, doğum günleri, bekarlığa vedalar, baby shower ve sweet table konseptleri ile hem kişilere hem de organizasyon firmalarına benzersiz çözümler sunmakta. Özel günlerinizde sevdiklerinize alacağınız lezzetlerin içinde bulunduğu özel tasarım kutular ise şık ve estetik sunumlar ile hediyenizi vermenize olanak tanıyor.

Muhteşem lezzetlerde kullanılan ürünler tamamen organik

Muhteşem lezzetlerde kullanılan tüm ürünler sağlık ve hijyen bakımından çok büyük önem teşkil ediyor. Ayrıca kullanılan malzemelerin organikliği ve doğal olması da markanın tercih sebeplerinden biri. Kullanılan yumurtaların çeşitli köylerden özenle seçilmesi, kullanılan fındıkların ve tereyağlarının Karadeniz’den özel getirtilmesi ve kullanılan özel tasarım ürünlerinin yurtdışından özel olarak getirtilmesi markanın değerini daha da arttırıyor.

Şu anda sanal olarak hizmet veren marka, 6 aylık planlamalarının içerisinde bir merkez ve bir satış noktası açmayı planlıyor. İstanbul’un geneline hizmet vermeyi planlayan bu marka, ilerleyen günlerde karşınıza çok daha büyük sürprizler ile çıkabilir.
Mordre Café merkezlerinde bulunacak workshop atölyeleri ile de hem profesyonel anlamda eğitim almak isteyenlere hem de kendi mutfağının şefi olmak isteyenlere çeşitli eğitimler vermeyi planlıyor.

İster bir cafe sahibi, ister bir organizasyon firması, ister hediye almaya kararsız bir sevgili, isterseniz de bir ev hanımı olun; Mordre Café' de kendinize ait bir şeyler mutlaka bulacaksınız.

www.mordrecafe.com 


Muhteşem lezzetler Mordre Cafeden...


Muhteşem lezzetler Mordre Cafeden...


Muhteşem lezzetler Mordre Cafeden...


Muhteşem lezzetler Mordre Cafeden...


Muhteşem lezzetler Mordre Cafeden...


Muhteşem lezzetler Mordre Cafeden...


Muhteşem lezzetler Mordre Cafeden...

False