GeriAlışveriş Molton Brown ile kışa sıcak bir merhaba
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Molton Brown ile kışa sıcak bir merhaba

Molton Brown ile kışa sıcak bir merhaba

Molton Brown ile cildinize en iyi bakımı yapın!

Kurulduğu günden bu yana keyfi ve lüksü bir arada sunan, farklı coğrafyalardan elde ettiği bitki esansları ve egzotik yağları ustalıkla harmanlayarak yarattığı birbirinden özel şampuanları, el kremleri ve jelleri, vücut losyonları ile kalpleri fetheden Molton Brown birbirinden özel ürünleri ile kışın hassaslaşan cildiniz için en iyi bakımı sunuyor.

Eşsiz içerikler ile hazırlanan, özel el yapımı kavanozunda sunulan Molton Brown mumları ise evinizde romantik bir ortam yaratıp sevdiklerinizle geçirdiğiniz mutlu anlarınızda size eşlik ediyor.

Teninizde okaliptüs etkisini hissedin

Warming Eucalyptus duş jeli kış aylarında sıcacık ve rahatlatıcı bir banyo keyfi vadediyor. İçeriğinde bulunan okaliptüs yağı cildi canlandırmaya yardımcı olurken buğday proteini yumuşaklık ve tazelik katıyor. Güçlü mentol aroması ise tıkanan göğsünüzü açıp, rahatça nefes almanızı sağlıyor.

Warming Eucalyptus&Ginger vücut peelingi saf okaliptüs yağı, zencefil kökü ve deniz tuzlarının karışımından oluşan içeriği sayesinde vücudunuzu ölü derilerden arındırıp bakımlı ve ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Tazeleyen etkisi ile de yorgunluğunuzu alıp sizi güne zinde bir başlangıç yapmak için hazırlıyor.

Soğuk kış gecelerinde keyifli anlar yaratmak için Molton Brown mumlarını keşfedin

Üst notalarında bergamot ve mandalina, orta notalarında sedir ağacı ve paçuli, temel notalarında ise baş döndüren benjoin ve vanilya içeren Night Tempest mum zengin aroması ve eşsiz kokusu ile soğuk kış gecelerinde keyifli anlar yaratmak için ideal... İngiltere’de özel olarak tasarlanan el yapımı kavanozunda sunulan bu mum ile evinizde büyülü bir ortam yaratın.

www.mbturkey.com

False