GeriPratik Bilgiler Mng Kargo Ücretleri (2022) Ne Kadar? Mng Kargo Gönderim Ve Kurye Çağırma Ücreti Hesaplama 2022
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mng Kargo Ücretleri (2022) Ne Kadar? Mng Kargo Gönderim Ve Kurye Çağırma Ücreti Hesaplama 2022

Mng Kargo Ücretleri (2022) Ne Kadar? Mng Kargo Gönderim Ve Kurye Çağırma Ücreti Hesaplama 2022

MNG kargo sıklıkla kullanılan kargo şirketlerinden birisidir. Özellikle kullanım alanı bakımından önem taşıyan kargo aracıları arasında yer almaktadır. MNG kargo ücretleri (2022) ne kadar öğrenebilir ve buna göre rahatlıkla kullanabilirsiniz. MNG kargo ücretleri (2022) ne kadar? MNG Kargo gönderim ve kurye çağırma ücreti hesaplama 2022 detaylarıyla derledik.

MNG kargo yerli bir şirket olarak 2003 yılında faaliyete geçmiştir. Bu bakımdan oldukça eski bir firmadır. MNG holding bünyesinin iştirakidir.

MNG Kargo Ücretleri (2022) Ne Kadar?

Mng kargo, tüm alışveriş site veya diğer online hizmet veren firmaların kargo hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Adrese teslim veya kargo şubesine teslim olarak hizmet vermektedir. Firmaların Mng kargo ile firmaya özel bir takım ücret anlaşmaları mevcuttur. Örnek vermek gerekirse belirli bir tutardan sonra kargo ücretsiz olarak işlem sağlamaktadırlar. Bu kurumsal işbirliğinin yanı sıra Bireysel gönderim faaliyetleri de mevcuttur.

Kargo paketinin ağırlığı, boyutu, ürünün normal veya hızlı olarak gönderim tercihi gibi birçok sebep kargo ücretlerini değiştirmektedir. Örneğin yaklaşık 2 kg ya kadar olan kargo ücreti 20 TL olarak belirlenmiştir. Yine kargo taşıma ücreti uzaklık ve km bazında da değişkenlik göstermektedir. Şehir dışı ücretlendirmelere bakılacak olursa Km bazında değişkenlik göstermekte ve kargo ücretine eklenmektedir.

MNG Kargo Gönderim ve Kurye Çağırma Ücreti Hesaplama 2022

MNG kargo taşımacılık evden eve veya ofisten ikinci bir adrese gönderim işlemlerinde ağırlık ve uzaklık yani km bazında hesaplamalar mevcuttur. Takribi 2kg kadar şehir içi taşıma ücreti 20 TL iken 30 kg kadar 91 TL Şehirlerarası ücretlendirmeye bakılacak olursa Yine Kg ve 600 m uzaklığa kadar 35-37 TL 30 kg ve uzak km hesaplamalarında ortalama 190 TL arasında bir fiyat söz konusu olmaktadır.

False