GeriEtkinlikler Miniklere Lezzet Seçenekleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Miniklere Lezzet Seçenekleri

Miniklere Lezzet Seçenekleri

GBK'nın 23 Nisan Hediyesi

GBK’nın Junior set menüsü ile çocuklarınıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coskusunu yaşatın.Ailece bu keyfi yaşamak için sizleri GBK’ya bekliyoruz.

Geniş çeşitliliğe sahip menüsünde besin değeri yüksek, lezzetli ve üst düzey burger’ler sunan GBK, çocuklarınız için de çok özel bir menüye sahip. Farklı seçenekleri bulunan Junior Set Menü, 12 yaş ve altındaki minik misafirler için zengin alternatiflere sahip. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuğunuza lezzetli bir armağan vermek istiyorsanız GBK’nin Junior Set Menü’sünü tercih edebilirsiniz.

GBK’nin Junior Set Menü’sünde burger olarak, Junior Beef, Junior Chicken ya da Junior Smokey Sausage seçeneklerinden birini tercih edebiliyorsunuz. Junior Beef, yüzde 100 Gönen dana eti, çedar peyniri, yeşillik, relish ve mayonezle hazırlanıyor. Junior Chicken, pane tavuk göğüs, yeşillik, relish ve mayonezden oluşuyor. Junior Smokey Sausage ise Frankfurter sosis, patates, yeşillik, relish ve mayonezle hazırlanıyor. Junior Set Menü’de burger’in yanı sıra küçük GBK patates kızartması, içecek ve son olarak lolipop servis ediliyor.

Çocuğunuza Junior Set Menü’yü isterken, siz de GBK’nin burger’lerinden seçiminizi yapıp ailece bu lezzetli sofranın keyfini çıkarabilirsiniz.

False