GeriAlışveriş Miele Buharlı Fırınla Harikalar Yaratın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Miele Buharlı Fırınla Harikalar Yaratın

Miele Buharlı Fırınla Harikalar Yaratın

Yemek yapmaktan keyif alanlara işte hem çık hem de pratik bir fırın!

Yemek yaparken hem lezzeti yakalamak hem de keyif almak istiyorsanız Miele buharlı fırın tam size göre.

Miele buharlı fırın miktara bağlı kalarak çalışmaz. Özellikle sebze ve balık yemeklerinde kendi lezzetleri asla kaybolmaz. Besinlerin az veya çok oluşu, taze veya dondurulmuş olmaları önemli değildir: Gerekli bilgiler hep aynı kalır.

Buharlı Fırını Başka Nerelerde Kullanılır?

• Yoğurt yapma,
• Mayalama hamuru kabartma,
• Jelatin veya çikolata eritme,
• Domatesin veya biberin kabuğunu soyma,
• Blanşe,
• Elma konservesi,
• Yağ eritme,
• Soğan sote,
• Biberon dezenfekte,
• Islak bezleri ısıtma.


Miele Buharlı Fırınla Harikalar Yaratın

Miele buharlı fırınının en büyük avantajı bütün menüyü üç rafta aynı zamanda hazırlama olanağıdır. Her şey çok ince hesaplanmıştır

1. Yedi programda da mükemmel sonuçlar almanız garantilenmiştir. Bunun dışında kişilerin kullanım alışkanlıklarına göre de ayarlar yapılabilir. Programlar pratikte daha önce denenmiş pişirme ısılarını önerir, örneğin: sebze için 100°C, balık için 85°C, çözme işlemi için 60°C gibi. Eğer bunun dışında ısı derecelerini tercih ediyorsanız, o zaman kendi isteğiniz doğrultusunda ısı ayarı yapabilirsiniz.

2. Elektronik ısı ayarı 40° ile 100°C arası bir elektronik ısı ayarı buharlı fırın ölçülerine uygun bir ayardır. Bu ayarlar olanakları genişletir, başka bir deyişle buharlı fırında yoğurt yapabilir veya mayalı hamuru kabartabilirsiniz.

3. Toplam olarak 120 otomatik program kullanıma hazır durumdadır. Böylece balık, sebze, garnitürler veya ekmek, kruvasan veya kurabiyeler en mükemmel şeklide hazırlanabilir. 20 programa kadar kendiniz ayarlayabilir ve daha sonra bunları kolayca kullanabilirsiniz. Özel programlar bir isim altında hafızaya alınabilir (Örneğin: «Anneannemin kurabiyeleri» gibi).

4. Otomatik menü pişirme özelliği vardır. Miele buharlı fırını dışında başka hiçbir fırında sekiz – on kişiye tam bir menü böylesine rahat hazırlanamaz, buradaki avantaj aynı zaman çerçevesi içinde üç rafta birden yemek pişirilebilmesidir. Üç otomatik programa kadar kombinasyon yapma olanağı vardır. Bu kombinasyonda hangi yiyeceğin hangi zamanda fırına sürülmesi gerektiği önceden belirlenmiştir. Fırını kullanan kişiye ne zaman hangi rafa neyin sürüleceği bildirilir. Böylece farklı besinler aynı süre içinde pişirilebilir.

5. Kombi pişirme mevcuttur. Küçük buğday ekmekleri veya üstü kıtır kıtır kızartmalar bunlar için bir örnektir. Önceleri verilen buhar daha sonra azaltılır. Bu sistemin sonunda ekmeklerin üstü parlak ve kıtır kıtır olur. Bu tip bir pişirmede önce besindeki yağ gevşetilir ve daha sonra kızartılır. Bu yöntemle pişen etin içi sulu kalır, üstü ise gevrek olur.

6. Profesyonel sonuçlar için fırının içindeki hava sensörü sayesinde Miele Kombi-
Buharlı fırındaki hava kesin olarak ayarlanır. Pişirme sırasında hava ayarlaması ile en iyi sonuçları alabilirsiniz. Fırın içindeki elektronik nem ayarı besinlerdeki nemi de dikkate alır. Hava sensörü kombi pişirme, turbo + ve otomatik programlarının pişirme ve kızartma işlemlerinde çalışmaya başlar.

7. Miele çeşitli boyutlarda buharlı fırın hacimleri sunar. En büyük ve üç rafı buharlı fırının kullanılabilir, fırın iç hacmi 30 litredir.

8. Pişirme işleminden sonraki raf temizliği çok kolaydır. «Kireç çözme» işleminin uygulanması cihazın kusursuz çalışmasını sağlar. «Kurutma» fonksiyonu fırının içi silindikten sonra kalan nemi yok eder. Böylece Miele buharlı fırınınızı kullanmaktan mutlu olacaksınız. Kombi-buharlı fırının için PerfectClean kaplama ile kaplandığından temizlik işlemi olağanüstü kolay ve rahat olur.

444 11 22 / www.miele.com.tr

False