Geriİsimler Sözlüğü Lamia İsminin Anlamı Nedir Ve Lamia Ne Demek? Lamia Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Lamia İsminin Anlamı Nedir Ve Lamia Ne Demek? Lamia Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Lamia İsminin Anlamı Nedir Ve Lamia Ne Demek? Lamia Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Lamia ismi uzun yıllardır dilimizde olan Arapça kökenli bir isimdir. Parlayan, parlak olan anlamını taşıyan bu isim kız bebekleri için uygundur. Bir diğer anlamı ise ışık saçan kimse olarak geçer. Lamia isminin anlamı nedir ve Lamia ne demek? Lamia adının özellikleri, analizi ve kökeni nedir ayrıntıları ile derledik.

Lamia ismini kullananlar duygusal ve oldukça kırılgan olurlar. Vicdanı, merhameti ile tanınırlar ve çevresi tarafından oldukça sevilen kimselerdir. ​​​​​​

 Lamia İsminin Anlamı 

Lamia isminin birden fazla anlamı olduğu görülür. Arapça bir isim olan Lamia ilk olarak parlayan anlamına gelir. Aynı zamanda parıldayan anlamını da taşıyan Lamia, parlak ve ışık saçan olarak da geçer. Lamia ismi anlamı bakımından dikkat çeken isimler arasındadır.

  Lamia Ne Demek? 

 Lamia kelimesinin anlamı şu şekilde geçer; Parıldayan, ışık saçan, parlak, parlak olan 

 Lamia İsminin Özellikleri 

 Lamia isminin özelliklerine bakıldığında tüm güzellikleri içinde barındıran bir kişilik görülür. Maceraperest olması ile dikkat çeker. Ancak hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Bununla birlikte Lamia ismini kullanan kimseler denemekten hiç vazgeçmez. Maddiyat konusunda hep başarılı olan bu kişiler zor anlarda dahi parayı nereden kazanacağını bilir. İç dünyası duygusaldır ve bu anlamda zengin bir dünyası vardır. 

Lamia İsminin Analizi 

L: Özgüveni yüksek kişilerdir. L harfi rahat yaşamak isteyen kişilerin harfidir. Ayrıca sanatsal kişiliğin de sembolü olarak geçer. 

A: Lider olma isteği fazladır. Atılgan ve enerjik bir yapıdadır. Gururlu bir kişiliği yansıtır. 

M: Ticarete yatkın olduğu gibi yoğun enerjili bir kişiliği destekler. Bu harf; eğlenmeyi seven bir kişiliği ve gerçekçiliğin de farkında olan bir karakteri beraberinde getirir. 

İ: İnce ruhlu bir karakteri ve kırılgan bir kişiliği destekler. Aynı zamanda detaycılığı da öne çıkarır. 

A: Lider olma isteği fazladır. Atılgan ve enerjik bir yapıdadır. Gururlu bir kişiliği yansıtır. 

 Lamia İsminin Kökeni 

 Lamia ismi Arapça kökenli bir isimdir.

 

False