GeriAlışveriş Kuru şampuan, Toni&Guy ile köklerine dönüyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kuru şampuan, Toni&Guy ile köklerine dönüyor!

Kuru şampuan, Toni&Guy ile köklerine dönüyor!

Hayal edilen, göz alıcı, hacimli saçlara ulaşmak artık çok kolay!

Toni&Guy sezonun yeni güzellik kodunu Kuru Şampuan’ın kült gücü ile açıklıyor. Günümüzde çoğunlukla saçı yağdan arındırarak acil durumda saçı tazelemek için kullanılan kuru şampuan geçmişten günümüze kulislerde edindiği deneyim ile stil yolculuğunun en önemli şekillendirici parçası olmaya aday…

Toni&Guy’ın iki Yeni Şekillendirici Etkili Kuru Şampuan’ı güzellik ritüelimizin bir parçası haline gelecek!

MODA SAHNESİNDE İKİ YENİ ŞEKİLLENDİRİCİ GÜÇ

Sezonun şekillendirmeye çok yönlü boyut getiren yeni ikilisi, Toni&Guy’ın Doğal Görünüm Veren ve Gösterişli Hacim Veren Kuru Şampuanları ile tarzını yaratmaya saçından başla!

Özgür ruh: Matt Texture Dry Shampoo - Doğal Görünüm Veren Kuru Şampuan – 250 ml

Toni&Guy Doğal Görünüm Veren Kuru Şampuan ile güne ait ama geceye özgü saçlar…

Bu sezon yeni grunge yorumlar moda dünyasında ön plana çıkıyor. Özgürlüğün gücünü en cesur şekilde yansıtan grunge stiller saçlardaki rahat ama havalı görünüm ile birleşerek sokakları fethetmeye hazır…

Toni&Guy Doğal Görünüm Veren Kuru Şampuan, özel formülü sayesinde sadece saçta biriken yağı anında emmekle kalmaz, aynı zamanda saça dipten uca hacim verir ve zahmetsizce istenilen mat, dağınık ve doğal görünümün yakalanmasını sağlar.

Fark: Diğer kuru şampuanların aksine sadece yağlı saç diplerine değil, temiz saça da dipten uca uygulanarak tüm saçı şekillendirmek için kullanılabilir.
Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey’ in yarattığı doğal görünümü tamamlamak Toni&Guy Kuru Şampuan ile her an mümkün…

Göz kamaştıran yükseliş: Sky High Volume Dry Shampoo - Gösterişli Hacim Veren Kuru Şampuan – 250 ml

Toni&Guy Gösterişli Hacim Veren Kuru Şampuan ile saçlarda kadınsı tavır yükselişe geçiyor.

Yeni sezonda 70’ lerin gösterişli silüetleri yeniden gündemde… Stil sahibi şehirli kadın, retro ışıltılı stilini hacimli saçları ile tamamlıyor.
Gösterişli Hacim Veren Kuru Şampuan, özel formülü sayesinde saçta biriken yağı anında emmekle kalmaz, aynı zamanda saça dipten uca gösterişli bir hacim verir ve saçın zahmetsizce istenilen şekli almasını sağlar.

Fark: Diğer kuru şampuanların aksine sadece yağlı saç diplerine değil, temiz saça da dipten uca uygulanarak, tüm saçı şekillendirmek için kullanılabilir.

Hayal edilen, göz alıcı, hacimli saçlara ulaşmak artık çok kolay! 

False