GeriAlışveriş Krispy Kreme’den buz gibi kahveler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Krispy Kreme’den buz gibi kahveler!

Krispy Kreme’den buz gibi kahveler!

Bu kahvelerle serinleyeceksiniz.

Krispy Kreme’den yaz sıcaklarına alternatif! Dünyanın en iyi kahve çekirdeklerinden, kavrulmuş taze kahveler yaz boyunca artık buz gibi! Bu yaz Krispy Kreme ile serinleyeceksiniz!

Krispy Kreme’in, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden Türk damak tadına en uygun harmanı elde ederek geliştirdiği Türkiye’ye özgü kahve tutkusu, yaz aylarında da hız kesmiyor. Krispy Kreme, yaz sıcağında serinlemek isteyen konuklarına, özel olarak harmanlanan ve taze taze ileri derecede kavrulan filtre ve espresso kahve lezzetlerini, buzlu olarak da sunuyor.

Kahve tutkunlarını, sıcak yaz günlerinde Krispy Kremeler’de, buz gibi nefis kahveler bekliyor. Krispy Kreme, Türkiye’ye özel ürettiği filtre ve espresso kahveleri, yaz boyunca, konuklarına hem tutkuyla bağlandıkları klasik sıcak biçimiyle, hem de kahveden vazgeçmeden soğuk bir içecek arayanlar için, aynı lezzette, ancak buzlu olarak sunuyor. Krispy Kreme’in, soğuk buzlu kahveleri, aynı çeşidin sıcak kahveleriyle aynı fiyatı taşıyor.

Krispy Kreme buzlu kahveleri de, Güney Amerika, Orta Amerika ve Afrika'dan gelen yüzde 100 Arabica kahve çekirdeklerinden, hazırlanıyor. Konuklarına daima en taze kahveyi sunmayı ilke edinen Krispy Kreme, tüm noktalarında sadece sipariş üzerine ileri derece kavurma teknikleri ile kavrulan Türkiye’ye özel bu harmanı kullanıyor.

www.krispykreme.com.tr 

False