GeriAlışveriş Kiğılı Her Mevsim Yanınızda!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kiğılı Her Mevsim Yanınızda!

Kiğılı Her Mevsim Yanınızda!

Kiğılı spor şıklığını vurguluyor.

Erkek giyim markası olan Kiğılı, bu sonbahar-kış sezonu için birbirinden özel koleksiyon hazırladı. Koleksiyonda V yaka triko kazaklar ve spor ceketler göze çarpıyor.

Her yaştan ve kesimden şık olmak isteyen erkeklere hitap eden Kiğılı, bu kış da birbirinden zevkli parçalara sahip bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon, özellikle spor şıklığı vurgulayan genç ve dinamik bir ruha sahip. Öte yandan yılların tecrübesiyle günümüz modasının trendlerini belirleme yeteneği birleşince, her nesilden erkek, Kiğılı’yı ilgiyle takip etmeye devam ediyor.

Koleksiyonda ilk göze çarpan ürünler arasında V yaka triko kazaklar, polo yaka sweatshirtler ve spor ceketler bulunuyor. Petite kare desenlerle düz ve çizgili baskıların bir arada kullanıldığı kıyafetlerde, renk skalası da bir hayli geniş. Her mevsimin vazgeçilmezi siyah, lacivert, mavi tonlarıyla kombinlenen gri ve beyaz, asil ve zarif bir çağrışım yapıyor. İster gömlekle, ister bisiklet yaka t-shirtlerle kullanılabilecek spor ceketler, alternatifli kullanımlarıyla dikkat çekiyor.

Kiğılı’da ürünler ağırlıklı olarak pamuk ve yünlü dokumadan üretiliyor. Bu sayede sağlıklı bir kullanımda sunan triko ve ceketler, aynı zamanda geniş beden aralığına sahip.  

www.kigili.com.tr

False