GeriEtkinlikler Kardan adam festivali
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kardan adam festivali

Kardan adam festivali

Krispy Kreme, bu yıla özel sürpriz hazırlıyor.

Krispy Kreme, küresel ısınmanın etkisiyle giderek kardan yoksun kalan İstanbulluları, yılbaşı öncesi kardan adam ziyafetine davet ediyor. Sıra dışı tatların mucidi Krispy Kreme, tüm dünyada yılbaşına özel ürettiği geleneksel kardan adam donughtlarını, Aralık ayı boyunca konuklarına sunuyor.

Krispy Kreme, yılbaşına kadar farklı lezzetlerden oluşan düzinelik kutulardan satın alarak, en çok kupon toplayan bir çifti de, 28- 29 Ocak’ta 5’incisi düzenlenecek Kardan Adam Festivali için Ayder Yaylası’nda misafir edecek. Krispy Kreme’in kardan adam biçimindeki üzeri beyaz kaplamalı şirin yılbaşı doughnutları, kivi dolgulu ve frambuaz dolgulu olmak üzere, iki farklı çeşitte üretiliyor. Kardan adam doughnutları, Krispy Kreme şubelerinde, nefis kahve çeşitleriyle yılbaşı öncesi harika bir lezzet ikilisi oluşturuyor. Çocuklar da, eğlenceli kardan adam doughnutların, hem şekline, hem lezzetine bayılıyor.

Krispy Kreme, kardan adam müdavimleri için bu yıl özel bir de sürpriz hazırladı. Krispy Kreme’in farklı lezzetlerini içeren düzinelik kutularından satın alanlara Aralık boyunca her kutu için bir adet kupon verilecek. Bu kuponları biriktirenler, yılbaşı ertesi 2 Ocak 2012 gece yarısına kadar Krispy Kreme Türkiye’nin, facebook.com/KrispyKremeTurkiye adresindeki sayfasından, biriktirdikleri kupon adedini bildirerek Kardan Adam Festivali için başvuruda bulunacaklar.

Kardan adam ziyafeti, 14 şubede aralık ayı boyunca sürecek

En yüksek sayıdaki kupon adedini ilk bildiren şanslı Krispy Kreme müşterisi, 4 Ocak akşamına kadar kuponlarını ibraz ederek, Çamlıhemşin Ayder Yaylası’nda 5’inci kez düzenlenecek Kardan Adam Festivali’nde, eşiyle ya da beraberinde götüreceği bir kişiyle Krispy Kreme’in misafiri olmaya hak kazanacak. En fazla kupon biriktiren Krispy Kreme müşterisi, sömestr tatilinin ilk haftasonu olan 28- 29 Ocak tarihleri arasında, 2 gece 3 gün boyunca, bir doğa cenneti olan Ayder Yaylası’nda, kardan adam yarışması ve türlü eğlencelere katılacak. O tarihlerde İstanbul’a kar düşmemiş olsa da, Krispy Kreme’in şanslı davetlisi, eşi ya da beraberinde götüreceği kişi ile birlikte karın tadını doyasıya yaşayacak.

Kardan adam ziyafeti, Krispy Kreme’in Şaşkınbakkal, Acıbadem ve Ortaköy ile Cevahir, Palladium, Capitol, Maltepe Carrefour, Forum İstanbul, Ümraniye Meydan, Kozzy, Star City, İş Kule Çarşı, Forum Marmara ve MetroCity Alışveriş Merkezleri’ndeki toplam 14 şubesinde Aralık ayı boyunca sürecek.

www.krispykreme.com.tr

False