GeriAlışveriş Jennifer Lopez'in Tercihi Gözlükler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Jennifer Lopez'in Tercihi Gözlükler

Jennifer Lopez'in Tercihi Gözlükler

Hem lüks hem göz alıcı bir tasarım!

Bayan koleksiyonunda birbirinden çarpıcı modeller, çerçeve ve çizgilerle oluşturulan kombineler, aksesuar seven bayanların ilgisini üzerine topluyor!

Barton Perreira Bayan Koleksiyonu lüks ve elegant tarzıyla göze çarpıyor. Bayanlar için ayrı konseptle hazırlanan koleksiyon, Barton Perreira’nın yaratıcı yorumunu ve şık tasarımlarını üzerinde taşıyor.

Barton Perreira Bayan Koleksiyonu hem kemik hem de metal çerçeveler dikkat çekiyor. 2011 trendlerinin içerdiği koleksiyonda bayanlar için taşlarla süslenmiş kemik çerçeveler ve canlı renkler ilgi topluyor. Her sezon gözde olan Barton Perreira şık görünmeyi tercih eden ama farklılığını da ortaya koymak isteyen kadınların markası olmayı da sürdürüyor. Elegant şıklık kışkırtıcı stille harmanlanarak yüzü çevreleyen ya da yalnızca cam çerçeveleri Swarovskilerle süsleyerek yaratılmış. Lüks asetat versiyonlar da ise altın ve gümüş metallerin yer aldığı bayan koleksiyonunda özel taşlarla hazırlanarak süslenmiş.

Ünlülerin Tercihi Bu Markadan Yana

Tasarımlarında canlı renklere ağırlıkta yer veren Barton Perreira bir ömür boyu birlikte olacağı kullanıcılar için hazırlanıyor. Lüks moda anlayışlarını klasik çizgisine çekerek yorumlayan Barton Perreira, 2011 koleksiyonunda, kaliteli işçilik ve tasarımlar dikkat çekiyor. Marka, Kim Kardashian, Paris Hilton, Angelina Jolie, Marcia Cross, Jennifer Lopez, Michelle Trachtenberg, Jada Pinkett Smith gibi birçok ünlünün tercihi olmaya devam ediyor.

False