GeriEtkinlikler Hülya Koçyiğit Yılın Babasını Seçiyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hülya Koçyiğit Yılın Babasını Seçiyor

Hülya Koçyiğit Yılın Babasını Seçiyor

Babalar ve çocuklarına sınırsız eğlence!

Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu sene Babalar Günü’nü 3 gün boyunca devam edecek olan farklı etkinlikler ile adeta bir şenlik havasında kutlayacak.

Herkesin ücretsiz olarak katılabileceği ve 17 – 18 – 19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında Türk Sineması’nın dev ismi Hülya Koçyiğit, Okyanus Koleji işbirliği ile “Yılın Babası” nı Pelican Mall’da seçiyor.

17 Haziran 2011 tarihine kadar, babalarını “Yılın Babası” olarak görmek isteyen çocuklar tarafından çekilecek Babam ve Ben konseptli fotoğrafları, info@pelicanmall.com.tr adresine mail atarak ya da Pelican Mall danışmasına teslim ederek yarışmaya katılabilecek çocuklar, gönderdikleri fotoğraflara ad, soyad, iletişim bilgileri ve babalarının ismini de ekleyerek babalarını Yılın Babası seçtirebilmenin heyecanını yaşayacak.

18 Haziran Cumartesi günü seçilecek Yılın Babası, Hülya Koçyiğit’ten ödülünü alarak Pelican Mall'dan sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sağlarken, aynı zamanda dereceye giren ilk üç fotoğrafa konu olan babalar da Pelican Mall’dan farklı hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Yılın Babası yarışmasında dereceye giren tüm fotoğraflar aynı zamanda Pelican Mall’da sergilenecek.

Pelican Mall 

False