GeriAlışveriş Hassas ciltlere bakım: Diadermine High Tolerance
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hassas ciltlere bakım: Diadermine High Tolerance

Hassas ciltlere bakım: Diadermine High Tolerance

Paraben, silikon ve parfüm içermiyor!

Hassas cilde sahip olan kadınların, bakım ürünleri kullanmaları bile sorun yaratır. Diadermine, hassas ve düşük toleranslı ciltler için özel olarak geliştirdiği Diadermine High Tolerance ile, hassas ciltler dahil olmak üzere tüm ciltlere ihtiyacı olan mükemmel bakımı sunuyor.

 Paraben, silikon ve parfüm içermeyen Diadermine High Tolerance’da bulunan ProFilaggrin, ciltte koruyucu bir bariyer oluşturarak derinlemesine nemlendirmeye yardımcı oluyor. Diadermine High Tolerance bakım serisi; kolay emilen, rahatlatıcı ve nemlendirici özellikleri kanıtlanmış içerikleriyle fark yaratıyor.

Diadermine laboratuvarları ve dermatolojik bir klinik işbirliğiyle geliştirilen Diadermine High Tolerance; paraben, silikon ve parfüm içermiyor. Diadermine High Tolerance’da bulunan ProFilaggrin ise, ciltte koruyucu bir bariyer oluşturarak derinlemesine nemlendirmeye yardımcı oluyor. Kolay emilen, rahatlatıcı ve nemlendirici özellikleri kanıtlanmış içeriklerle zenginleştirilen Diadermine High Tolerance, Avrupa Alerji Araştırma Vakfı ile birlikte geliştirildi ve test edildi.


High Tolerance Makyaj Temizleme Jeli

Hassas ciltlere bakım: Diadermine High Tolerance

Cildinizde biriken ter, yağ, kir ve ölü hücreler ciltte tahrişe neden olabilecek bakterilerin kolayca üreyebileceği ortamı oluşturur. High Tolerance Makyaj Temizleme Jeli, hassas ve düşük toleranslı ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Formül, derinlemesine ve uzun süreli temizlik sağlayan içeriğe sahiptir; cildi yağlı bir tabaka bırakmadan yatıştırır ve ferahlatır; nem dengesini 6 saate kadar korur. Makyajı nazikçe ve derinlemesine temizler, hassas göz çevresinde kullanıma uygundur.


High Tolerance Ultra Nemlendirici Gündüz Kremi

Hassas ciltlere bakım: Diadermine High Tolerance

Genellikle hassas ve düşük toleranslı ciltler yeterli nemi alamaz. ProFilaggrin içeren High Tolerance Ultra Nemlendirici Gündüz Kremi hassas ve düşük toleranslı cildi rahatlatır, yatıştırır ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Özel formülüyle hızla emilir; cilde zarar vermez, uzun süreli nemlendirme sağlar ve sağlıklı bir ışıltı kazandırır.


High Tolerance Yoğun Besleyici Gece Kremi

Hassas ciltlere bakım: Diadermine High Tolerance

Cilt yenilenmesinin en hızlı ve etkili olduğu zaman gece uyku halindedir. High Tolerance Yoğun Besleyici Gece Kremi gece boyunca cildi yeniler ve besler. ProFilaggrin cildin doğal bariyerinin güçlenmesine yardımcı olur, bitki özleri ve besleyici içerikleri cildi yatıştırır ve bakım yapar. Ertesi sabah, hassas ve düşük toleranslı ciltlerde bile yoğun nemlendirme ve farkedilir şekilde rahatlama hissedilir.


High Tolerance Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi

Hassas ciltlere bakım: Diadermine High Tolerance

Zamanla birlikte cilt kolajen üretimi yeteneğini kaybeder; ince çizgiler ve kırışıklıklar daha belirgin hale gelmeye başlar. Bitkisel özler, nemlendirici ve besleyici içeriklere ek olarak High Tolerance Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi, cilt esnekliğini arttırarak kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltan oligopeptitler içerir. Hassas ciltte rahatlama ve yatışma ile 24 saat yoğun nemlendirme sağlanır. 

False