GeriAlışveriş GeBe'nin İlkbahar Yaz Koleksiyonu anne adaylarını bekliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

GeBe'nin İlkbahar Yaz Koleksiyonu anne adaylarını bekliyor!

GeBe'nin İlkbahar Yaz Koleksiyonu anne adaylarını bekliyor!

Birbirinden şık kıyafetler...

Baharın tüm coşkusunu içinde barındıran GeBe 2012 ilkbahar Yaz Koleksiyonu anne adaylarıyla buluşmayı bekliyor. Dört ana temadan oluşan bu koleksiyon, birbirinden şık kıyafetlerden oluşuyor.

[fotogaleri=395]

Sartorial, Heritage, Totemic ve Marine Look olarak dört ana temadan oluşan koleksiyonda, sezon trendleri farklı tasarımlarla bütünleşiyor. Flamingo pembe, siyah, beyaz ve ekru tonlarının göze çarptığı “Sartorial” temasında, ince detaylar, yalın ve şık bir siluette karşımıza çıkıyor. Yumuşak mercanlar, uçuk pembeler ve naturel taş tonlarının kullanıldığı “Heritage” teması, çiçekli şifon kumaşlar, dantel, fisto ve incilerin yer aldığı daha romantik ama bir o kadar da spor parçalardan oluşmakta. “Totemic” grubunda yer alan işlemeli bluzlar, tahta boncuklar, etnik Afrika desenleri, turuncu, sarı ve kahve tonlarında hayat buluyor. Bu sezonun en çok göze çarpan renklerini barındıran “Marine Look” teması ise lacivert, beyaz, kırmızı, ekru ve saks renklerinden oluşuyor. Çizgili kumaşlar, altın renkli metal düğmeler, beyaz pantolonlar, lacivert kapriler ve farklı yıkamalardaki denimler bu grubun kilit parçaları olarak dikkat çekiyor.

2012 İlkbahar - Yaz koleksiyonu ile GeBe Hamile Giyim, anne adaylarını hem romantik, hem de macera dolu bir yolculuğa çıkartıyor. Bu yolculukta doğan her güneşi, GeBe koleksiyonu ile karşılamaya hazır olun!

GeBe Hamile Giyim ürünlerini nerelerde bulabilirsiniz?

GeBe Cevahir AVM/ Şişli-İstanbul
GeBe Forum İstanbul AVM/ Bayrampaşa-İstanbul
GeBe Carousel AVM/ Bakırköy-İstanbul
GeBe Palladium AVM/ Ataşehir-İstanbul
• GeBe Cepa AVM/ Çankaya-Ankara
GeBe Agora AVM/ Balçova-İzmir
GeBe Kayseri Park AVM/ Melikgazi-Kayseri
GeBe Buyaka AVM/ Ümraniye-İstanbul

Online satış mağazası: www.e-gebe.com

False