GeriEtkinlikler Freddy Cole ve Mark Murphy rüzgarı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Freddy Cole ve Mark Murphy rüzgarı!

Freddy Cole ve Mark Murphy rüzgarı!

İstanbul Jazz Center, dünyanın sayılı müzisyenlerini sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Zarif atmosferi, manzarası, yetkin menüsü ve zengin şarap kavı ile konuklarına, müziğin ve lezzetin en kalitelisinin harmanlandığı gerçek bir caz kulübü deneyimi sunan İstanbul Jazz Center, Türkiye ve dünyanın sayılı müzisyenlerini sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Buğulu sesi ve keyifli sahne performansıyla tüm zamanların en iyi caz vokalistlerinden biri olarak gösterilen FREDDY COLE, 18-19 Ekim’de İstanbul Jazz Center sahnesinde…

İki defa Grammy Adayı olan usta müzisyen, eski radyonuzdan evinize süzülen bir caz vokalistini andırıyor ve sahnedeyken dinleyiciyi 1930’lara doğru nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

Freddy Cole özgün yorumu, usta piyanistliği ve seyirci ile kurduğu neşeli diyalog ile tamamen kendine has bir üslupla caz severleri etkisi altına alıyor.

Yaşayan en iyi ve en hippi caz vokal sanatçılarından biri olan MARK MURPHY 21-22 Ekim’de İstanbul Jazz Center’da

Ella Fitzgerald’ın benim erkek versiyonum dediği ve kuşkusuz Amerikan caz tarihinin en iyi erkek caz şarkıcısı olarak kabul edilen 6 defa Grammy adaylığı olan MARK MURPHY 21-22 EKim tarihlerinde JC’S de…

6 kere Grammy’e aday olan Mark Murphy çıkardığı 40’ın üzerinde albümle 40 yıldır üretken olarak kariyerini sürdüren sanatçının orjinal lirikleri 'Stolen Moments,' 'Red Clay' ve daha birçoğu bütün dünyaca bilinmektedir. 

www.istanbuljazz.com

False