GeriSağlık Erkeklere özel afrodizyak etkili karışım
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Erkeklere özel afrodizyak etkili karışım

Erkeklere özel afrodizyak etkili karışım

Bu karışım ile cinsel hayatınızı canlandırabilirsiniz.

Çok çalışan erkeklerin cinsel performansında zaman zaman düşme olabilir. “Böyle durumlarda bedene enerji veren ve cinsel performansı destekleyen doğal desteklerin yararı olabilir” diyen Beslenme Uzmanı Ender Saraç, cinsel performansı artıran karışım tarifi verdi.

İşte, erkekler için cinsel performansı artırıcı bir karışım:

Malzemeler

1 kilo saf, iyi kalite bal

3 çorba kaşığı arı poleni

250 gram toz zencefil

100 gram dövülmüş kişniş

50 gram dövülmüş kakule

150 gram dövülmüş toz halinde kırmızı ginseng

100 gram ısırgan tohumu

100 gram dövülmüş ya da toz haline getirilmiş keçiboynuzu

2 gram safran

2 çorba kaşığı kırmızı pul biber

Hazırlanışı

Tüm bu karışımı tahta bir kaşıkla macun haline getirin. Daha sonra güneş görmemesi için bir folyoya sarın. Sabah ve akşam bir tatlı kaşığı dolusu tüketebilirsiniz. Ayrıca yabani yulaf, kırmızı ginseng gibi ürünlerde hekime danışılıp kullanılabilir. Ciddi sertleşme olan kişiler ise hekime danışarak sertleşmeye yardımcı ilaçlar kullanabilir. Çok ileri safhada olmayan durumlarda ise yukarıda verdiğim macun tarifi genelde işe yarar.

Karışımın faydaları

Bu karışım doğal canlandırıcıdır ve doping etkisi yapar. Baldaki doğal şeker içeriğiyle ve yapısıyla güçlendiricidir. Safran çok özel bir cinsel uyarıcıdır. Zencefil, kişniş fizyolojideki yorgunluğu alır ve cinsel organların dolaşımını destekler. Özellikle arı poleni hücre yenilenmesi ve sperm hücrelerinin desteklenmesi için çok yararlıdır. Kısacası bu karışım erkeklere özel bir dopingdir. Baba olmayı düşünenler için de iyi bir uyarıcı ve sperm miktarı ve kalitesini arttırıcıdır.

Antropoza iyi gelen karışım

1 litre suya, 2 poşet mate çayı, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı-Kore ginsengi, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü katın. Bu karışımı kaynar suda 2-3 dakika fokurdatın. Kaynayınca 3–4 dakika demlenmeye bırakın. Sonrasında sıcak olarak biraz esmer şeker katılarak gün içinde için. Yüksek tansiyonu olanların kullanmasını önermiyoruz.

AFRODİZYAK ETKİSİ İÇİN FINDIKLI BALLI YOĞURDU DENEDİNİZ Mİ? İŞTE, PRATİK TARİFİ!

False