GeriAlışveriş Emsan Mürdüm Serisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Emsan Mürdüm Serisi

Emsan Mürdüm Serisi

Emsan'ın yeni serisiyle krep yapmak artık daha kolay.

Kadınların mutfaklardaki en iyi yardımcısı Emsan’dan yeni Mürdüm serisi. Tadına doyulmaz krepler yapmak artık daha kolay.

Mutfakların vazgeçilmezi Emsan, mor renginin asaletini ve görkemini taşıyan yepyeni Mürdüm serisini sunuyor. Seride 20, 24 ve 26cm’lik derin tencereler, 26,28 ve 30 cm’lik karnıyarık tencereleri, 20,24 ve 26cm’lik tavalar ile 3’lü sahan takımı da yer alıyor. Serinin dikkat çeken en önemli özelliği ise 22cm’lik özel yapım ve yanmaz yapışmaz iç yüzeyli krep tavası. Lezzetine doyum olmayan krepleri hazırlamak Emsan Mürdüm krep tavası ile artık çok daha kolay! Ayrıca setin diğer bir öğesi olan sos tenceresi ile de kreplerinize ister meyveli ister çikolatalı enfes soslar da hazırlayabilirsiniz.

Ergonomik sapları ile kullanım kolaylığı sunan ve ayrıca yapışmazlık özelliği ile de fazla yağ kullanmadan pişirme kolaylığı sunan Emsan Mürdüm tavalar, yazın tercih edeceğiniz hafif yemekler için birebir. Emsan Mürdüm serisinden dilediğiniz ürüne çok cazip fiyat seçenekleri ile sahip olabilir, Emsan kalitesini uzun yıllar mutfaklarınızda yaşatabilirsiniz.

False