GeriEtkinlikler Derinlik Sarhoşluğu meme kanserine destek için sahnede!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Derinlik Sarhoşluğu meme kanserine destek için sahnede!

Derinlik Sarhoşluğu meme kanserine destek için sahnede!

Grup, 24 Şubat'ta Bistro Hayal Kahvesi'nde!

Rock’n Roll grubu Derinlik Sarhoşluğu, meme kanserine destek amaçlı Taksim Bistro Hayal Kahvesi’nde müzikseverlerle buluşacak. Grup bu konserde, hem “Bilmece” adlı albümlerinden parçalar seslendirecek hem de rock müzik tarihinin sevilen şarkılarını söyleyecek.

Avrupa ülkeleri kadınlarının oluşturduğu bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan Europa Donna(Avrupa Meme Kanseri Koalisyonu) meme kanseri konusunda farkındalığın artırılması, meme kanseri erken tanı ve tedavi olanaklarının yaygınlaştırılması çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2001 yılından bu yana Europa Donna'nın Türkiye temsilcisi olan Türkiye Meme Hastalıkları Koalisyonu Derneği, hem meme kanserine dikkat çekmek hem de geliştirdiği projelere gelir sağlamak amacıyla Rock’n Roll grubu “Derinlik Sarhoşluğu” ile el ele veriyor.

Geçtiğimiz günlerde “Bilmece” isimli ilk stüdyo albümünü çıkartan ve kısa sürede kendi türünde en çok satan yapımlar arasında yer alan genç ve dinamik Rock’nRoll Grubu “Derinlik Sarhoşluğu” bu iş birliği çerçevesinde Europa Dona Türkiye için sahne alacak. Europa Donna Türkiye, 24 Şubat Cuma günü Taksim Bistro Hayal Kahvesi Performans Sahnesi’ nde gerçekleştirilecek etkinliğin geliri ile eğitim projelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Tarih: 24 Şubat 2012, Cuma
Yer: Bistro Hayal Kahvesi / Taksim
Kapı açılış: 22:00
Konser başlangıç saati: 22:30

Biletler, Biletix ve kapı girişinden temin edilebilir. 

www.europadonnaturkiye.org

False