GeriAlışveriş De Vib'in Bu İndirimi Kaçmaz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

De Vib'in Bu İndirimi Kaçmaz

De Vib'in Bu İndirimi Kaçmaz

Birbirinden şık sandaletler, babetler ve çantalar...

De Vid’in birbirinden şık ve göz alıcı yaz koleksiyonundan inanılmaz indirim! Ayakkabı, çanta, saat sandalet ve saatleri kapsayan bu yüzde 30’ luk indirim kaçmaz.

2011 Yaz Koleksiyonu’nda birbirinden şık ve rengarenk ayakkabı, çanta ve aksesuar çeşitleriyle dikkat çeken De Vib, onlarca renk, desen, model çeşitleriyle kadınların başını döndürüyor.

De Vibin Bu İndirimi Kaçmaz

Bu yılın gözdeleri arasında yer alan platform tabanlı ayakkabılar hem gece hem de gündüz giyimi için vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Yine kendine güvenen kadınların tercih edeceği dolgu topuklar, rengarenk patchwork kumaşlarla süslenmiş. Renkli baskı kumaşlarla tasarlanan babetler ise, parlak taşlar, boncuklar ve dantellerle ‘romantik akımın’ parçaları arasında yer alıyor. İşte, evde, plajda her zaman kullanabileceğimiz parmak arası terlikler ve sandaletler tüllerle, taşlarla ve zincirlerle hem gece hem de gündüz kullanım için uygun…

2011 Çanta modasında eşine rastlayamayacağınız yüzlerce modelleri iddialı hanımlara sunan De Vib, aynı zamanda uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekiyor. Gökkuşağının tüm renklerinde çanta modelleri sunan De Vib’te, kemerli, zincirlerle süslenmiş, danteller ve taşlarla tasarlanmış çantalardan hangisini alacağınızı bilemiyorsunuz.

False