GeriEtkinlikler Çocukla yurt dışı tatili önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocukla yurt dışı tatili önerileri

Çocukla yurt dışı tatili önerileri

Çocukla tatilin tadı bambaşka...

DANİMARKA - LEGOLAND: 

Çocukla yurt dışı tatili önerileri

Çocuklu aileler için tatil bölgeleri arasında Danimarka ilk sıralarda yer almaktadır. Başkent Kopenhag’da 1843 yılında inşa edilen Tivoli Eğlence Parkı; konserleri, havai fişek gösterileri, restoranları ile büyük, küçük herkes tarafından oldukça ilgi görüyor. Danimarka’yı bütün ailenizin favori destinasyonlardan biri yapacak diğer unsur ise Legoland. Danimarka’nın küçük bir şehri olan Billund’da 1968 yılında kurulan Legoland milyonlarca plastik tuğladan oluşturulmuş bir hayal şehrini andırıyor. Legoland içerisindeki Miniland’de ise Amsterdam Kanallarından, Kennedy Uzay Merkezi’ne kadar çok sayıda şehir ve ikonun minyatürü bulunuyor. Danimarka, her mevsim için ideal bir tatil bölgesi.

PARİS - DİSNEYLAND: 

Çocukla yurt dışı tatili önerileri

Çocuklarla tatil denince akla şüphesiz Disneyland ile Paris geliyor. Disneyland ya da diğer adıyla Eurodisney üç ana parktan oluşuyor: Disneypark, Walt Disney Studios ve Village. Lunapark aktiviteleri, şovlar, araçla dolaşılan görsel geziler ve daha niceleri her yaş grubuna hitap ediyor. Ancak Paris’in çocuklu aileler için sunduğu eğlence seçenekleri sadece Disneyland ile sınırlı değil. Paris’te Kukla Müzesi’nden, Lüksemburg Parkı’na; çocuk yemek kurslarından, meşhur Eyfel Kulesi’ne kadar sayısız cazip seçenek de bulunuyor. İlkbahar veya sonbaharda çocuklarınızla birlikte burada harika anlar yaşayabilirsiniz.

Paris – Disneyland turu

AVUSTURYA - VORARLBERG: 

Çocukla yurt dışı tatili önerileri

Avusturya Alpler'inde yer alan Vorarlberg Bölgesi çocuklarla gidilebilecek kayak tatili için ideal bir bölge. 1400 ilâ 2400 metre arası rakıma ve çevresini saran dağlar sayesinde büyüleyici panoramik bir manzaraya sahip olan Vorarlberg’in pistleri de hem amatör hem profesyonel kayakçılar için uygun. Çocuklarınızla kış tatilinde keyifli vakit geçirebileceğiniz en güzel destinasyonlardan biri olma özelliği taşıyor.

FLORİDA – DİSNEYWORLD:

Çocukla yurt dışı tatili önerileri

Ailece biraz daha uzağa kaçmak ve Amerika’nın Florida eyaletinde yer alan Walt Disney World’de unutulmayacak anlar yaşamak istiyorsanız rotanız Orlando şehri olmalı. İçerisindeki birbirinden farklı konseptlere sahip tema parkları, restoranları, şovları, her yaşa hitap eden atraksiyonları ile Disneyworld sizi bir süre de olsa gerçek dünyadan uzaklaştırıp, renkli bir hayal dünyasına götürecek. 
Florida eyaletinin sunduğu alternatifler sadece Disneyworld ile de sınırlı değil. Florida, Amerika’nın arabayla seyahate en uygun bölgelerinden biri olma özelliği taşıyor. Türk Hava Yolları’nın Türkiye’den Miami’ye gerçekleştirilecek doğrudan uçuşları sayesinde Miami’ye uçabilir, oradan araba kiralayarak Orlando’ya geçebilirsiniz. Çocuklarınıza hem Amerikan kültürüne özgü “road trip” seyahat deneyimini hem de Disneyworld’de yıllarca hatırlayacakları eğlenceyi birlikte yaşatmak istemez misiniz?

Tüm bu öneriler konusunda desteğe ihtiyaç duyarsanız kişiye özel seyahat asistanı Gidello GO seyahatinizi planlamak için sizi bekliyor.

False