GeriAlışveriş Ciltte yenilenme çağı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ciltte yenilenme çağı

Ciltte yenilenme çağı

Vaseline, onarıcı gücü sayesinde cildimize hak ettiği değeri vermemizi sağlıyor.

Vaseline, onarıcı gücü sayesinde cildimize hak ettiği değeri vermemiz ve cildin mucizesini fark etmemiz için, 1870 yılında keşfedilmiş Vaseline Nemlendirici Jel’i sunuyor.

Cildimizi uzun zamandır tanıyan ve koruyan Vaseline’in üçlü saflaştırma yöntemi ile geliştirdiği Nemlendirici Jel’i cildimizin ihtiyacını anlayarak, etkili koruma ve nemlendirme sağlarken, aynı zamanda cildin üst katmanlarının onarılmasına yardımcı olarak cildin kalitesini gözle görünür derecede arttırır. Kuru cildi onarmak için en etkili nemlendirici ve yumuşatıcı olan Vaseline Nemlendirici Jel, cildimiz için en güvenli, tahrişe en az neden olabilecek maddelerden biri olarak bilinmesi ile nesilden nesile sağlıklı ve bakımlı bir cilt arayışında olanların hayatlarının bir parçası haline gelecek.

Vaseline mucizesi

Vaseline Nemlendirici Jel, kuru cildin nemlendirilmesine ek olarak problemli cilt bölgeleri, yara bakımı, pişikler, dudak bakımı ve cilt bakımı için kullanılması ile tek elden dolu dolu bakım sağlayarak hayatımızın vazgeçilmezi olacak.


Naturel Dokunuş: Vaseline Nemlendirici Jel Original

Vaseline Original, eşsiz formülü ile cildimizi doğal yapısına uyumlu bir şekilde nemlendirerek onarılmasına yardımcı olurken, cildimizi yumuşacık yaparak sağlıklı görünen bir dokuya kavuşmasını sağlıyor.

Ciltte yenilenme çağı


Bebeğimize Özel: Vaseline Nemlendirici Jel Baby

Vaseline Baby, içeriğindeki gül ve hindistan cevizi yağları ile, bebeğimizin cildindeki kurumaya ve pişiğe karşı özel bakım sağlayarak cildini doğal olarak rahatlatır ve yüzündeki gülümsemeyi sürekli hale getirir.

Ciltte yenilenme çağı


Kakao Işıltısı:  Vaseline Nemlendirici Jel Cocoa Butter

Vaseline Cocoa Butter, kakao yağı içerikli eşsiz bileşimi ile cildimizin gün boyunca gözle görünür şekilde sağlıklı ve ışıltılı kalmasını sağlıyor. 

Ciltte yenilenme çağı

False