GeriAlışveriş Cildiniz soğuk havalara hazır mı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cildiniz soğuk havalara hazır mı?

Cildiniz soğuk havalara hazır mı?

Ellaro nemlendirici yüz kremi ile cildinizi koruyun!

Ellaro Pro-Vitamin B5 İçerikli Nemlendirici Yüz Kremi ile yüzünüzü kış ile savaşa hazırlayın.

Cildimiz, kış aylarında maruz kaldığı soğuk, rüzgar ve hava kirliliği gibi etkenler sebebiyle sahip olması gereken doğal nemini koruyamamaktadır. İşte bu nedenle kış aylarında cildimize daha fazla özen göstermemiz gerekmektedir.

Ellaro, bitkilerin doğal özleriyle hazırlanan profesyonel güzellik yöntemlerinden yola çıkarak geliştirdiği cilt bakım ürünleri serisinden Pro Vitamin B5 İçerikli Nemlendirici Yüz Kremi, Pro vitamin B5, Argan yağı, Hindistan Cevizi yağı, Soya Özü, Shea yağı, Skualen, Hiyalüronik asit ve E vitamini gibi bitkisel besin ve yağlarla zenginleştirilmiştir. Özel içeriği ile hücresel yenilenmeyi uyarıp, cildi serbest radikallere karşı korurken cildin mükemmel bir şekilde beslenmesini ve nemlenmesini sağlar.

Ellaro Pro-Vitamin B5 İçerikli Nemlendirici Yüz Kremi, kuru ve çok kuru cilt tiplerinde kullanıma uygundur. Ürünün, temiz ve kuru cilde günde en az iki kere, uygulanacak bölgeye hafif masaj yapılarak kullanımı önerilir. Tek başına ve makyaj öncesi kullanım için uygundur. 

False