GeriAlışveriş Burt’s Bees'in yeni adresi Türkiye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Burt’s Bees'in yeni adresi Türkiye

Burt’s Bees'in yeni adresi Türkiye

Doğal bir cilde sahip olabilirsiniz.

Amerika’nın sevilen markalarından biri olan Burt’s Bees artık Türkiye'de. Boyner'de satışa sunulmaya başlayan bu ürün, %100 doğal formülüyle, doğadaki tüm ürünleri olduğu gibi kullanarak cilde sağlıklı ve naturel bir güzellik sağlıyor.

Yenileyici serumları, gece kremleri, yüz arındırma maskeleri, E vitamini, shea yağı, kakao, balkabağı çekirdeği ve hindistancevizi gibi içerikleriyle cildinizi derinlemesine nemlendiriyor ve besliyor.

Burt’s Bees bir yandan etkin içeriğiyle  güzelliğinizin kendi doğallığı içinde parlamasına izin verirken, diğer yandan da tüketicilerine ve üzerinde yaşadığımız dünyaya karşı aşırı duyarlı davranıyor.

Günümüzde geri dönüşüm ve kimyasal atıklara yeterli önemi vermeyen markaların yanısıra Burt’s Bees, paketleme konusunda da hassasiyet göstererek tüm malzemelerini doğaya geri dönüşü olabilecek şekilde üretiyor.

Vücut bakımında birçok alana yayılıyor

Burt’s Bees’in en iddialı olduğu alanlar ise; yüz ve dudak bakımı, anne ve bebek bakımı, el ve ayak bakımı ve elbette vücut bakımı olmak üzere bir çok alana yayılıyor.

Burt’s Bees, tam da kendini önemseyen, doğallıktan hoşlanan, genç anne ve anne adayları için çağ yaratacak bir marka. Saf ve doğal olan Burt’s Bees tam size göre...

Ürünlere Boyner mağazalarından ulaşabilirsiniz.

www.boyner.com.tr/magazalar

False