GeriAlışveriş Bizim Mutfak'tan 5 Yeni Çorba
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bizim Mutfak'tan 5 Yeni Çorba

Bizim Mutfak'tan 5 Yeni Çorba

Bizim Mutfak, sofralarınıza lezzet katıyor.

Bizim Mutfak, yeni çorbaları ile sofralarınıza lezzet katıyor. Sıcak çorba sevenler Lebeniye Çorbası’nı, soğuk çorba sevenler ise Yoğurtlu Ispanak Çorbası’nı tercih edebilir.

Bizim Mutfak, kadınların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Bizim Mutfak beş yeni çorbasını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Bizim Mutfak, Lebeniye Çorbası ile “Çorbada köftemiz olsun” sloganını oluşturup sahiplendiği köfteli çorba segmentine bir yenisini ekledi. Sıcak günlerde serinlemek isteyen tüketicilerini de unutmayan Bizim Mutfak, soğuk çorbayı hazır olarak piyasaya sunan ilk marka olarak, Yoğurtlu Ispanak Çorbası ile soğuk çorba kategorisini genişletiyor. Mercimek ve Nohutlu Tennuri, Ekşili Köfte ve Kremalı Patates çorbaları ise tüketicilere alternatif çorba lezzetleri sunuyor. 

Mutfakta kadınların en büyük yardımcısı olmayı hedefleyen Bizim Mutfak, çorba, bulyon, makarna, bakliyat, un, ketçap ve mayonez başta olmak üzere 18 ayrı kategoride, 134 ürünü ile tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

False