GeriAlışveriş BabyNEO’dan bebeğinize organik havlular
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

BabyNEO’dan bebeğinize organik havlular

BabyNEO’dan bebeğinize organik havlular

%100 organik havlular...

BabyNEO yıkama havluları, bebeğinizin hassas cildine uygun, %100 organik, yumuşak, emici ve bebeğinizin cildine zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır.

BabyNEO suyu çok çabuk emen yıkama havlusu ile bebekler ve anneler artık pratik ve rahat bir banyo keyfi yaşıyor. Bebeğin yıkandıktan sonra havluya sarılmasını kolaylaştıran bu şık ve kullanışlı ürün anneleri ve bebekleri düşünerek tasarlandı. BabyNEO yıkama havluları sayesinde bebeğiniz yıkanırken hem sizin üstünüz ıslanmıyor, hem de yıkama sonrasında bebeğinizi üzerinizdeki havluya sararak, rahatça kucağınıza alabiliyorsunuz.

BabyNEO yıkama havlusu işlevselliğinin yanında kullanımı da oldukça rahat ve kolay. Bebeğine banyo yaptıran anne, banyo esnasında BabyNEO yıkama havlusunu boynundan geçirip kendi üzerine takıyor ve banyo bittiği anda bebeği başka bir yere bırakmadan havlunun etek ucu kısmına bebeği rahatça yerleştiriyor. Aynı zamanda BabyNEO yıkama havlusu bebeğin yıkadıktan hemen sonra üşümesini engelliyor ve kullanılan yüzde yüz organik pamuk sayesinde güvenle kurulanmasını sağlıyor.

Bebeğine en güzelini ve en iyisini isteyen annelerin seçtiği BabyNEO ürünlerinin en büyük özelliği ise son derece kaliteli, natural pamuklar kullanılarak itina ile üretilmesidir. Bu sayede bebeklerin hassas tenlerini tahriş etmeden güvenle kullanmanızı sağlıyor. BabyNEO yıkama havlusu kendi kullanımınız için çok uygun olmakla beraber farklı ve işlevsel hediye arayanlar için de idealdir.

www.babyneo.com.tr

False