GeriAlışveriş Annelere Kahvaltı Seti
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Annelere Kahvaltı Seti

Annelere Kahvaltı Seti

Mükemmel Kahvaltı için Bosch!

Bosch StyLine kahvaltı seti, Anneler Günü’nde annesini mutlu etmek isteyenler için çok şık bir armağan.Bosch StyLine üçlü set sayesinde anneler, her istediğinde sıcak suyu elinin altında, keyif kahvesi ve nar gibi kızarmış ekmekleri de sofrasında hazır olacak.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren çok çeşitli ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, Anneler Günü’nde annesine çok şık ve hayatı kolaylaştıran bir hediye vermek isteyenler için mükemmel bir set hazırladı.

Mutfak Tezgahınızın En Şık Üçlüsü

Bosch StyLine’daki üç ürün de tezgah üstünde son derece şık bir görünüm sergiliyor, mutfak dekorasyonun bir parçası oluyor. Çelik ve parlak siyah renk kombinasyonu ve şık tasarımları ile özellikle çelik, siyah ve beyaz ankastre ürünler ve modern mutfaklar ile güzel bir uyum yakalıyor.

Özel Isı Dağılımı Sayesinde Nar Gibi Kızarmış Ekmekler

Bosch StyLine Kahvaltı Seti’nin nadide bir parçası olan TAT8613 ekmek kızartma makinesi, Mirror Heating adı verilen gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi sayesinde eşit oranda ve çok lezzetli kızarmış ekmek dilimleri elde edilmesini sağlıyor.

Aroma Koruma Sistemi ile Ev Konforunda Kahve Keyfi

Bosch StyLine Kahvaltı Seti’nin bir diğer nadide parçası olan TKA8013 kahve makinesi, yeterli su miktarı ve kahve arasındaki dengeyi ve damıtma süresini ayarlayan otomatik aroma sistemi olan Aroma Volume Sistemi’ne sahip. Bu sistem sayesinde ilk fincan ile onuncu fincandaki kahvenin tadı ve aroması aynı oluyor, tüm misafirlerin damaklarında aynı kaliteli lezzeti bırakıyor.

Farklı Su Dereceleri Seçme İmkanı ile Mükemmel Çay Keyfi

Bosch StyLine Kahvaltı Seti’nin üçüncü ürünü de günün her saati annelerin ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olan TWK8613 su ısıtıcı. TemperatureControl özelliği ile suyu, farklı derecelerde ısıtma imkanı sunuyor. Tam da annelere göre!

www.bosch.com.tr

False