GeriAlışveriş Anne-babaların online alışveriş adresi Vipcocuk.com!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne-babaların online alışveriş adresi Vipcocuk.com!

Anne-babaların online alışveriş adresi Vipcocuk.com!

Vipcocuk.com'da ünlü markaların bebek ve çocuk ürününü bulabilirsiniz.

Ekim 2012’de faaliyete geçen vipcocuk.com, 0-14 yaş grubunda bebek ve çocuk perakende pazarında önemli bir yer edinmeyi hedefleyen dikey bir e-ticaret sitesi. 300’ün üzerinde farklı kategoride, 100’den fazla çocuk markası ve 10.000’e yakın ürün sunan sitede, dünyaca ünlü spor markalarının çocuk ayakkabıları, spor çocuk giyim ve aksesuarları, bebek bakım ürünleri, bebek arabaları, çocuk kostümleri, güvenilir çocuk oyuncak markaları yer alıyor.

Vipcocuk.com’un kurucusu çocuk ve spor perakendesinde 15 senelik bir deneyime sahip Aslı Fidangenç, anne babaların uğrak alışveriş sitesi hakkında şunları söyledi: 

“Ağırlıklı olarak müşterimiz anneler. Bebek ve çocuk perakendesinde yer alan güvenilir, bilinen çocuk markaları ile çalışıyoruz. En ayırt edici tarafımız sezon ürünleri satıyor olmamız ve dünya markalarındaki çeşitliliğimiz. 

Türkiye’de çocukla ilgili en geniş marka ve ürün grubunu sunan, çocukların tüm ihtiyaçlarının tek bir adresten sağlanabildiği bir destinasyon noktası olmayı hedefliyoruz. Şu anda sitemizde 300’den fazla kategoride, 60’ın üzerinde marka seçeneği ile yaklaşık 10.000 ürün seçeneği sunuyoruz. Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Andywawa, Vans, Speedo, Panço, Chicco, Bluekey, Lego, Monster High bebekleri, Fisher Price öne çıkan markalarımız. Önümüzdeki dönemlerde yurtdışından da marka getireceğiz.

Özellikle giyim ve çocuk ayakkabısı kategorilerinde ciddi bir ürün çeşidimizin olması ve bu gruplarda çok hızlı teslimat yapabilmemiz bizim için çok önemli bir avantaj. Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyoruz. Şu ana kadar da tüm illerimize teslimat yaptık. Müşterilerimizden şu ana kadar hep olumlu geri dönüşler aldık. Aldığımız yorumlar çoğunlukla sitemizde bulunan ürün ve marka seçeneklerini beğendikleri ve hızlı teslimat yapmamızdan duyulan memnuniyetle ilgilidir. %100 orijinal ürün garantisi veriyoruz. 7 gün içerisinde iade ve değişim imkanı sunuyoruz. Kapıda nakit ödeme ile kredi kartı kullanmayan müşterilerimizi de unutmadık. Müşterilerimizin memnuniyeti ve güveni bizim için her şeyden önemli.”

www.vipcocuk.com

False