GeriPratik Bilgiler Almanya'ya Kargo Yollamak Ne Kadar? Almanya Kargo Ücreti Hesaplama 2022
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Almanya'ya Kargo Yollamak Ne Kadar? Almanya Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Almanya'ya Kargo Yollamak Ne Kadar? Almanya Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Almanya'ya kargo yollamak sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle sık sık araştırılmasından dolayı önemli konular arasındadır. Bu bakımdan Almanya'ya kargo yollamak ne kadar öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla gönderebilirsiniz. Almanya'ya kargo yollamak ne kadar? Almanya kargo ücreti hesaplama 2022 detaylarıyla derledik.

Almanya'ya kargo yollama ücretleri kargonun ağırlığına ve boyutuna göre en ucuz 19 Dolar, en yüksek ise 750 Dolardır.

Almanya'ya Kargo Yollamak Ne Kadar?

Almanya'ya kargo yollamak isteyen kişiler için farklı fiyatlar ortaya çıkmaktadır. Kargonun kilosuna ve gönderim yapılacak kargo firmasına göre kargo ücretleri değişir. Bu nedenle öncelikle kargonun ağırlığına bakmak ve sonrasında da kargo firmalarından fiyat almak gerekir. En düşük 19,33 dolar kargo ücreti olurken en yüksek de 750 dolar kargo ücreti karşımıza çıkar. En yüksek kargo ücreti için kargo edilecek olan ürünün kilosu 150 kilodur.

Almanya Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Almanya'ya kargo gönderirken nasıl bir hesaplama yapıldığı birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Her sene kargo ücretlerinde ve hesaplamalarında değişiklik olduğundan bunu internetten öğrenmek gerekir. Almanya'ya kargo fiyatı hesaplarken kargo firmasına göre ürünlerin kargolarında değişiklikler olur. Kargo ücretlerinde bakılan en önemli unsur ağırlıktır.

Kargoların ağırlıklarına göre en uygun 0,5 kiloda 19,33 dolar olarak belirlenmiştir. 1 kilo ağırlığındaki kargolar için de 19,33 dolar alınırken 1,5 kiloda 2,52, 2 kiloda 21,71, 2,5 kiloda 28,93, 3 kiloda ise 33,73 dolar ücret alınır. Almanya'ya kargo göndermek için birçok kargo firması seçeneği vardır ve genellikle en az 2 iş günü içerisinde teslimat seçenekleri mevcuttur. Her kargonun kendi belirlediği bir kargo ücreti olduğundan firma seçerek fiyat bilgisi almak gerekir. Almanya'ya en yüksek 150 kiloluk kargolar için 750 dolar ödeme olduğu bilinmektedir.

False