GeriEtkinlikler Alkoçlar Alaçatı’dan çocuklar için mini club
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alkoçlar Alaçatı’dan çocuklar için mini club

Alkoçlar Alaçatı’dan çocuklar için mini club

Alkoçlar, çocuklar için Alaçatı’da bir dünya yarattı.

Alkoçlar Alaçatı, 2500 m2 kurulu çocukların her türlü ihtiyaçları düşünülerek profesyonel destek ile oluşturulan mini kulübü ile çocuklu aileler için ideal bir tatil imkanı sunuyor.

Mini club bünyesinde; 130 m2 çocuklara özel kaydıraklı ve aqua parklı havuz, geniş bir iç ve dış oyun alanı, çocuklara özel mini tuvalet ve lavabolar, yetişkinler için çocukları ile birlikte güneşlenme alanları bulunuyor. Çocuklar mini club bünyesinde profesyonel çocuk gelişimciler ve dallarında uzmanlaşmış eğitmenler eşliğinde yaşayarak, öğrenerek, keyif alarak tatillerini geçirebilecekler. Çocuk animasyonu konusunda Alkoçlar’ın deneyimli ekibi, minik misafirlerini de etkinliklerine katarak çocuklarla eğlenerek hayal dünyası ve yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayacaklar.

Ayrıca çocuklara hayvan sevgisini aşılamak adına mini hayvanat bahçeleri de değerli konuklarının ziyaretine hazır bulunmaktadır. Alkoçlar markası, Alaçatı konseptini belirlerken en çok önem verdiği geleceğin mimarı çocuklar için Alaçatı’da bir dünya yarattı.

Alkoçlar Alaçatı’dan çocuklar için mini club

Mini Club Aqua Parkı, kaydırak ve havuz etkinlikleri: Alkoçlar, çocuklar için tasarlanmış kaydıraklar, özel havuz ve duş alanları, mini tuvalet ve lavabolar, güneşlenme alanları, şezlong ve şemsiyelerin mevcut bulunduğu mini club Aqua Park’ta minik misafirlerle su oyunları oynayıp, yapılacak yarışmalarla yazın sıcaklığını, Alaçatı'nın rüzgarını hissederek, neşe içerisinde güven dolu bir tatil için aileleri bekliyor.

Kum Parkı: Kum alanında yapılacak kum aktivitelerinde minik yaratıcılar kova, kürek, su ve minik elleriyle eğitmenler eşliğinde şahane eserler ortaya çıkartıyorlar. Çocuklar, kum üzerindeki büyük oyun kompleksinin içerisindeki ahşap evde oyunlar oynayıp, salıncağa binecek, kaydırakta kayacaklar. Birbirinden renkli zıpzıplara binerek, tahterevallide bir inip bir yükselecekler.

Hayvanat Bahçesi ve sevimli dostlarımızı besleme saati: Çocuklara hayvan sevgisini kazandırmak için otelde minik dostlar için bir bahçe yapılmış. Çocuklar, minik ve sevimli dostları sık sık ziyaret edip onların beslenme saatlerinde yiyebilecekleri gıdaları onlara verip onları mutlu edecekler. Hayvan sevgisi çocuklara küçük yaşta kazandırılmalıdır. ALKOÇLAR bunu benimsiyor ve çocuklara aşılamayı bir amaç ediniyor.

Trambolin: Açık oyun alanındaki trambolinde çocuklar zıplayarak enerjilerini boşaltıyor, gelişimlerine büyük katkı sağlıyor.

Workshoplar (Yüz boyama, t-shirt boyama, dönüşümlü materyal boyama çalışmaları, kitap okuma): Yapılan workshoplar ile çocukların tatil ortamında yaratıcılıklarına ve sanatçı ruhlarına katkı sağlamak hedefleniyor. Tişört ve kum boyama, parti öncesi yüz boyama etkinlikleri yaparak küçük misafirlerini hazırlıyor. Ayrıca yeşil bir çevre için geri dönüşümü çocuklara anlatıp sanat etkinliklerinde atık materyalleri kullanarak atık maddelerden neler yapılabileceğini minik misafirleri ile eğlenerek gerçekleştiriyorlar. Oteldeki gazoz ve şişe kapakları, mantarları, havlu kağıt ruloları ve gazeteler gibi malzemeleri mini club olarak değerlendiriyor, etkinliklerin bir parçası yapıyor ve fazlalığını ise geri dönüşüm kutularına atıyorlar.

Parti etkinlikleri: Müzik ve dans eşliğinde minik dostlarla parti zamanı.

Mutfak atölyeleri: Mutfak etkinlikleri saatinde minik şefler önlüklerini giyip, bonelerini takıp işe başlıyor. Minikler isterlerse birbirinden farklı rengarenk kurabiyeler, lezzetli pizzalar ve muhteşem pastaların içerisinde una batıyor isterlerse çikolatanın sihirli dünyasında kendilerinden geçiyorlar. Tariflerin ölçülerine dikkat ederek ve sayarak yapıp matematik çalışmış ve kendilerini de geliştirmiş oluyorlar.

Sörf Öğreniyorum etkinliği (temel olarak sörfü karada anlatarak ücretli sörf dersine yönlendirme yapılacaktır): Vücut gelişiminde sporun önemini kimse inkar edemez. Miniklere Alaçatı’nın muhteşem denizinde profesyonel ellere emanet edip sörfün tüm incelikleri öğretiliyor. Bu deneyimi tatmadan büyümek istemeyecekler.

Sinema ve çizgi film izleme saatleri: Otelin mini sinema salonunda güncel ve sevilen çizgi film ve filmleri izleyecekler.

Kostümlü drama çalışmaları: Tatilin en güzel yanlarından biri tabii ki eğlence saatleridir. Anfi Tiyatro alanında akşamları çocuklara mini club ekibinin hoş animasyon sürprizleri oluyor. Birlikte kostümleri giyip drama yapıyorlar.

Karaoke- Mini star - Ressam: Karaoke şarkı yarışmaları ile mini starları keşfediyorlar. Keşfedilen starın özel bir posteri Alkoçlar’ın ressamı tarafından kaleme alınıyor.

Body Percussion: Vücudumuz bizim enstrümanımız. Önce body percussion ustasından muazzam bir show izlenecek. Sonrasında percussion ustasından birkaç teknik öğrenilecek. Bu işte en önemli kural çok ses çıkartabilmek değil.

Baby Sitting: 0 – 6 yaş grubu misafirler için eğitimli profesyonel bakıcılar gözetiminde özel bakım.
Wİİ etkinliği: Oyun dünyasına hoş geldiniz. Mimik misafirler, Nintendo Wii ile eğlenceli vakit geçirebilecek arkadaşları ile keyifle rekabet edebilecekler.  

False