GeriAlışveriş Akdeniz espadrilleri Derimod'da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Akdeniz espadrilleri Derimod'da!

Akdeniz espadrilleri Derimod'da!

Yaz sezonunu hem rahat hem şık tasarımlar ile geçirin.

Derimod, 80’li yılların modası espadriller ile ayakkabıda erkek modasını rahat ve şık bir boyuta taşıyor. Derimod erkek ayakkabı koleksiyonunda, hasır tabanların yerine sağlıklı ve rahat eva tabanlarla yeniden yorumlanan espadriller hemen her kıyafetle tamamlanıyor. İster plajda ister şehirde şık ve trendy olmak isteyen erkeklerin tercihi Derimod espadriller oluyor.

Derimod, akdeniz modasının vazgeçilmezi espadrilleri erkek müşterilerine özel “etiketin yarısı ve ikinci ürüne yüzde 30 indirim kampanyası” ile sunuyor.

Derimod, 2013 Yaz sezonunda da hem rahat hem şık tasarımları ile altın çağını yaşayan espadrilleri ayakkabı tutkunu erkekler için vitrinlerine taşıdı. Yazın iddialı renklerini yansıtan keten pantolon, günlük spor kıyafetler ve her tarzdan şortla kullanılabilen espadriller erkekler için bu yazın gözde modelleri arasındaki yerini aldı.

Sıcak renkleriyle hasır tabanların yerine sağlıklı ve rahat eva tabanlarla yeniden yorumlanan espadriller, hemen her kıyafetle tamamlanarak erkekler için geniş bir kullanım alanı yaratıyor. Derimod, geçmişten günümüz modasına hızlı bir dönüş yapan espadrilleri ve tüm erkek ayakkabı koleksiyonunu etiketin yarısı ve ikinci ürüne yüzde 30 indirim fırsatı ile sunuyor.

Her hafta vitrinlerine taşıdığı farklı tasarım ve modelden oluşan ayakkabı koleksiyonu ile dikkat çeken Derimod, uygun ödeme seçenekleri ile de müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

False