Zeynel çağırdı gittim

Geçtiğimiz hafta, AKP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Sibel Çarmıklı, Conrad Otel’de dostlarına bir davet verdi.

Davete katılanlar arasında Başbakan Tayyip Erdoğan da vardı. Davette Sibel Çarmıklı’nın sosyeteye mensup arkadaşlarını Başbakan ile tanıştırmasından daha çok ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu’nun da bu davete gelmesi konuşuldu. Velidedeoğlu, MHP tarafından Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmek istenmiş, fakat ünlü reklamcı bu teklife sıcak bakmamıştı. Ayrıca eşi Enci Hanım’ın annesi Cennet Süzer de MHP Beşiktaş Belediye Başkanı adayı. Durum böyle olunca Velidedeoğlu’nun Conrad Otel’deki davette ne işi var diye düşünenlere cevap yine kendisinden geldi. Önceki gün konuştuğum Alinur Bey durumu şöyle açıkladı: "Zeynel Abidin Erdem beni çağırdı. ‘Başbakan ile tanışma yemeği veriyorum. Bu günümde yanımda olmanı istiyorum’ deyince bunca yıllık dostumu kırmadım ve gittim.İçeriye girince anladım, yine çok eski arkadaşım olan Sibel Çarmıklı’nın daveti olduğunu. Sayın Başbakan geldi, konuşmasını yaptı, nezaket icabı dinledim ve yemeğe kalmadan kalktım. Başbakanın siyasi kimliği olmaması gerektiğini düşünüyorum. Hepimizin Başbakanı olduğuna inanıyorum.Babyshower partisi

Geçtiğimiz yıl işadamı Koray Oba ile evlenen Nazıl Dereli, 4 ay sonra anne olacak. Nilgün-Varol Dereli çiftinin küçük kızları Nazlı, temmuz sonunda dünyaya gelecek kız çocuğu için önceki gece Kuruçeşme’nin ünlü gece kulübü Blackk’de bir parti verdi. Sosyete arasında da son aylarda çok moda olan ve “Babyshower” adı verilen davete Oba çiftinin 30 kişilik arkadaş grubu katıldı.

Sezonu açtılar

Eda Taşpınar, yengesi Indra Taşpınar’la önceki gün öğle saatlerinde Bebek’te yürüyüşe çıktı. İki hanım dondurmacının önünden geçerken dayanamadılar ve çok sevdiklerini belirttikleri dondurmadan birer külah aldılar. Eda Hanım, ahududulu ve çilekli dondurmayı tercih etti ve "Sezonu erken açtık, inşallah boğazımız şişmez ve hasta olmayız" dedi.

Fenercell’in reklamını yapmam

"Ali Atıf Bir Hoca ile Reklam ve Rekabet" programına konuk olan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, sektördeki bazı patron ve yöneticilerin tuttuğu takıma göre eleman seçtiklerini söyledi. Aynı zamanda Güzel Sanatlar Reklam Ajansı ve Reklamcılar Derneği Başkanı olan Yiğit şardan, bunun profesyonellikten uzak bir anlayış olduğunu da belirtti. Şardan, Atıf Hoca’nın "Bu hayatta neyin reklamını yapmazsınız" sorusunu ise "Fenercell’in reklamını asla yapmam" şeklinde yanıtlayınca, stüdyodaki bir öğrenci kendisine "Hiç profesyonel değilsiniz" diyerek esprili bir tutum sergiledi.

Bol hediyeli doğum günü

Fatih Terim’in kızı Merve Terim, önceki akşam 25. yaşını, Levent Ziyade Fasıl’da sevgilisi Ahmet Baran Çetin ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Arkadaşlarının getirdiği hediyelerle meyhaneden çıkan Merve Terim’in keyfi yerindeydi. Merve, hediyeleri arabanın bagajına koymak istedi ancak açamayınca yanına aldı.

Çiçekler kime

Ömer Karacan’ın sayesinde Türkiye’ye yerleşen Alasdair Dundas’a önceki gün elinde üç demet çiçekle Bebek’te rastladım. Teknesine doğru yürüyen Dundas’ın özenle taşıdığı bir demet lale, bir demet kır çiçeği ve bir demet gülden oluşan bu buketleri kime aldığı ise merak konusu.

Genç kalmanın sırrı Işık’ta

Şebnem Işık, önceki gece nişanlısı Emre Ergani’nin sahibi olduğu Blackk adlı gece kulübündeydi. Geçtiğimiz aylarda İsrail’de ayak tarak kemiğindeki büyüme nedeniyle ameliyat olan şebnem Hanım, yüzüne de botoks yaptırmış. Şebnem Hanım bu operasyonla en az 10 yaş gençleşmiş.

Bebek Kahve müdavimi

Deniz Berdan’a önceki gün Bebek’te rastladım. Deniz Hanım, eşi Haluk Berdan’la haftalık dergileri ve günlük gazetelerini almış, Bebek Kahve’de kahvaltıya gelmişti. Kendi tarzını yansıtan kıyafetleri dikkat çeken Deniz Hanım’ın o gün giydiği tayt ve botları önümüzdeki yaz aylarının trendi olacak gibi.

3 ay sonra anne olacak

Geçtiğimiz yıl evlenen Ali Gürsoy-Melis Çiftçi çifti, 3 ay sonra bir kız çocuğu sahibi olacak. Altı aylık hamile olan Melis Hanım eşiyle geçtiğimiz gece Günay Restoran’da sahneye çıkan Sibel Can’ı dinlemeye gitti. Çift, ünlü şarkıcının duygu dolu şarkılarına birbirlerine sarılarak eşlik etti.

Yeni salonuyla hizmette

Şebnem Dönmez, Grup Hepsi, Sinem Kobal, Gülşen, Asuman Krause gibi sayısız ünlü ismin makyajını yapan Ahmet Yıldırım, Etiler’deki salonundan ayrılarak Ulus’taki yeni yerine geçti. “Ahmet Yıldırım Studio” adını verdiği, 100 metrekarelik dükkanında, 10 kişilik profesyonel ekibiyle birlikte saçtan, makyaja, protez tırnaktan, epilasyona kadar güzellik adına her türlü hizmeti veren Yıldırım’ın yeni yerine ilk giden ve tebrik eden Sinem Kobal oldu.

Sağlıklı yaşam kararı

Geride bıraktığımız hafta sonu Sapanca’ya gittim. Burada Güral Sapanca Otel’de kalan Mehmet Birgen’i gördüm. Bodrum’daki dünyaca ünlü Club M&M’in sahibi olan Mehmet Birgen eşi Dilek Hanım’la birlikte sağlıklı yaşama kararı almış. Dilek Hanım gün boyu spor salonunda çalışırken Mehmet Bey, iki domates, iki salatalık ve bir yaprak marulla karnını doyuruyordu.

İşlem tamam

Harvey Nichols temsil hakları konusunda bir süredir, Burç Cemiloğlu’nun sahibi olduğu Unitim Holding ve Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group arasında yürütülen görüşmeler olumlu noktalandı. Unitim Holding, Harvey Nichols temsil hakları ile birlikte Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bulunan Harvey Nichols ıstanbul mağazasını Demsa Group’a devretti. Gerçekleşen devir sonrasında Harvey Nichols ıstanbul mağazası, Kanyon Alışveriş Merkezi içinde varlığını sürdürmeye devam edecek. Önceki gün Demsa Group müşterilerine yeni sezonla kapılarını açtı.

Yeni bir mekan

Bağdat Caddesi’nin gözde mekanlarından Dinette, pazar günlerine özel açık büfe kahvaltı veriyor. Mekan, zengin açık büfe kahvaltısıyla, konuklarının gününü keyifli hale getirip, haftaya enerjik başlamalarını hedefliyor.

Haberin Devamı

Yazarın Tüm Yazıları