Yüksek çözünürlüklü erkek gözü

Bilmem duydunuz mu, Foursquare bilgilerini kullanarak erkeklere etraflarında bulunan kızlara “ulaşım kolaylığı” sağlayan, “Çevremdeki Kızlar” (Girls Around Me) uygulaması, üreticisi olan Rus şirketi i-Free tarafından kaldırıldı.

Haberin Devamı

Peki ne yapıyordu bu uygulama?
Bu uygulamayı telefonuna indiren genç ve heyecanlı erkekler, hiç efor sarf etmeden, bir “güzel kız taraması” yapmadan, hop, telefonları aracılığıyla çevre mekanlardaki güzel kız popülasyonunu görebiliyorlar, içlerinden hedef seçebiliyorlardı.
Tabii bu hedef olan “güzel kızlar” kendi bilgileri dahilinde olmayan bir çöpçatanlık girişimine dahil edilmiş oluyorlardı.
Diyeceğim o ki, böyle uygulamaları “iş geliştirme planlarına” dahil eden şirketler varsa, vazgeçsinler. Zira bu tarama özelliği zaten birçok “sosyal” erkekte halihazırda bulunan bir özellik. Bunun için ayrıca bir uygulamaya lüzum yok.
Efendim, heyecanlı erkek gözü, zaten kendinden “çevremdeki kızlar aplikasyonu” gibidir.
Heyecanlı erkek gözü, teleobjektif gibidir. Normal bir insandan yüzde 200 daha iyi görür. Mini mini bir dekolteyi 500 metre uzaklıktan seçer, zoomlar, netler ve gözünü diker.
Atmacalar bile hedef seçme ve avlama konusunda bu kadar usta değildir.
Bu yüksek çözünürlüklü, adeta HD özellikler taşıyan insanüstü gözün gelişimi, kolay olmamıştır tabii.
şimdi 30’larını yaşayan yüksek çözünürlüklü gözlere sahip erkeklerimiz, vaktiyle ergen yaşlarında Cine5’in şifreli erotik yayınlarını dekodersiz çözmeye çalışmışlardır. O yayınları, sabit bir biçimde gözlerini kısmak suretiyle çözmeye çabalarken, gözleri de teleobjektif göze doğru evrimleşmeye başlamıştır.
Karlı yayına o kadar çok bakmışlar ve hayal güçlerini o kadar çalıştırmışlardır ki, göz, kompozisyon yeteneği dahi kazanmıştır...

Haberin Devamı

O beceriler böyle gelişti...

Gözleri evrimleşmiş erkeklerin göz hareketleri de son derece ataktır, normal bir insanla karşılaştırılamaz. Göz ve kas koordinasyonları yine ergenliklerinde Show TV’nin kırmızı noktalı yayınlarını izlerken, tekrarlı olarak gerçekleşen “ebeveyn basma riski” yüzünden gelişmiştir.
Sol ellerinin başparmağı çeviktir, kuvvetlidir. Çünkü sol ellerinde seneler boyu tuttukları kumanda ve başparmakları vasıtasıyla ani kanal değiştirmeler, onlara bu özelliği kazandırmıştır. Her gece tuvalete kalkan ebeveynlerinin “N’apıyorsun bu saatte ooolom?” diyerek bir anda odaya dalmaları riskiyle karşı karşıya kalmışlardır. Oturma odasının kapısı açıldığında sol ellerinin başparmaklarını kullanarak saniyenin milyonda biri hızıyla TRT’ye geçebilme becerisi kazanmışlar, dünya üzerinde gözleriyle kaslarına komut verebilen tek canlı türüne dönüşmüşlerdir.
Erotizm, televizyondan bilgisayar ekranlarına geçtiği zaman ise, erkeklerin kulakları ve sağ işaret parmakları evrimleşmeye başlamıştır. 03.27’de tuvalete kalkan anne, bilgisayar ışığı gördü mü, oğlunun odasına davetsiz dalarak “Napıyorsun ooolom yatsana” der. Oğul da içeriden gelen tıkırtıyı duyduğu anda o anda bakmakta olduğu artık her neyse onu kapatıp ödevi için araştırma yaptığı siteye tıklamayı başarır.
Tüm bunlar yine saniyenin milyonda biri bir zaman aralığında gerçekleşir.
ışte böyle böyle, kimi erkekler, dünyada bulunan en keskin gözlere, kulaklara ve en atak kaslara sahip varlıklar haline gelmişlerdir...
O nedenle bu tür erkeklerimizin “Girls around me” gibi uygulamalara zaten hiiiiç mi hiç ihtiyaçları yoktur.

 

Yazarın Tüm Yazıları