Yorum yok

/images/100/0x0/55eab85ef018fbb8f89266b4Uzun zamandır albüm çıkarmayan, özel hayatı konusunda ise yıllardır açıklama yapmaktan kaçınan Demet Sağıroğlu, önceki akşam Reina’ya gitti. İçeride bir erkek arkadaşıyla eğlenen Sağıroğlu, o kişinin sevgilisi olup olmadığı sorularına rağmen sessizliğini korudu ve yorum yapmadan oradan ayrıldı.

Enerjik şarkıcı

Nadide Sultan, önceki gün Mio Beach’te objektiflere takıldı. Burada verilen bir partiye katılan Sultan, son derece enerjikti. Dakikalarca güneş altında dans eden, yorulmak bilmeyen şarkıcı daha sonra da bot kullanmaya heveslendi.

Petek jet-ski yaptı

Bodrum tatiline devam eden Petek Dinçöz, önceki gün Bianca’daydı. Bir süre yüzüp güneşlendikten sonra jet-ski’cilere özenip denize açılan Dinçöz, kıyıya çıkınca gazetecilerle sohbete başladı. Genç assolist, gazetecilere sevgilisi Can Tanrıyar’ın kaçamak fotoğrafını getirene 30 bin dolar vereceğini söyledi.

Koya demirlediler

Eski mankenlerden Ceylan Saner, bir grup arkadaşıyla Bodrum’da tatil yapıyor. Önceki gün kiraladıkları tekne ile denize açılan ve Demirciler Koyu’na giden Saner, gözlerden uzak denize girmek istese de KELEBEK objektifinden kaçamadı.

Ağır repertuvar tepki çekti

Goran Bregoviç, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser verdi. Konserinde üç dinin müzisyenlerini sahneye çıkaran Bregoviç’in ağır şarkılardan oluşturduğu repartuvarı ise seyircinin sıkılmasına yol açtı. 1,5 saat sonunda sahneden inen müzisyenin konsere ara verdiğini sanan seyirciler, kahvelerini alıp yeniden yerlerine geçti. Kimsenin Açıkhava’yı terk etmediğini gören Bregoviç de tekrar sahneye çıkarak konserin bittiğini anons etti. Bunun üzerine alkışlarla bis yapması istenen Bregoviç, konserinde seslendirdiği bir şarkıyı yeniden okudu. Ancak seyirciyi bir türlü memnun edemedi.

Urfa tatları Bakırköy’de

Kebap deyince akla ilk gelen Urfa Kebapları’nın yeni adresi Bakırköy’de açıldı. Bostancı’daki ilk restoranın ardından Bakırköy’de ikinci şubesini açan Cevheri’s, Urfa damak tadını müşterilerine sunuyor. Cevheri’s, Urfa yemeklerinin dışında kebap çeşitleri ve Güneydoğu mutfağından örneklerle Bakırköylüler’in tercih ettiği restoranlar arasında yer alıyor.

Vahşi güzel

Tekila markası Olmeca, önceki akşam Sapphire’de bir tanıtım gecesi düzenledi. Allied Domecq firmasının ev sahipliği yaptığı gecede, ünlü manken Şenay Akay görev aldı. Bu tanıtım için özel olarak hazırlanan bir kostüm giyen ve sahnede kısa bir dans şov sergileyen manken, davetlilerden alkış aldı.

Siyasete atılırsa Efe’ye destek veririm

Semra Özal, önceki akşam gelini Elvan Özal’la Etiler’deki Sherwood Bar’daydı. Burada dostlarıyla buluşan Semra Hanım, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oğlu Efe’nin siyasete girmesi durumunda tepkisinin ne olacağı sorulan Özal, "Böyle bir karar aldığı takdirde onun yanında olurum. Rahmetli Turgut Bey’e nasıl destek verdiysem, oğluma da destek veririm" dedi.

Özgürlük gibisi yok

Volkan Büyükhanlı ile sevgilisi Lara Kamhi, önceki gün sabah saatlerinde Türkbükü’ndeki Hoca’nın Yeri’ne gitti. Kahvaltılarını burada yaptıktan sonra teknede arkadaşlarıyla buluşan çiftin gün boyunca çıplak ayakla dolaştıkları görüldü.
Yazarın Tüm Yazıları