Mehmet Üstündağ

Türkiye’nin George Clooney’siyim

18 Mart 2024
Ünlü şarkıcı Cenk Eren, yaptırdığı estetik ameliyatla gündeme bomba gibi düştü! Geçmiş olsun demek için aradığım sanatçıya neden böyle bir karar aldığını sordum.

Hep söylerim biliyorsunuz; 58 yaşındaki Cenk Eren sahnelerin en şık ve klas isimlerindendir ve asla yaşını göstermez.
Buna rağmen yılların izlerini silmek için bıçak altına yatmaya karar vererek, kendini Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Serhat Tuncer’e emanet etmiş.

Artık erkeklerin de küçük müdahalelerden büyük operasyona kadar estetik ameliyatlardan kaçınmadığını anlatan Eren, “Kendine güvenen, yakışan yaptırsın” dedi.

Daha karizmatik olmuş diye düşünürken, “Ben Türkiye’nin George Clooney’siyim” diyerek kendine olan güvenini ortaya koydu.
Bu arada yeni şarkısı “Sar Be” de iddialı yükselişini sürdürüyor.

Yazının Devamını Oku

Karma sergiye seçildi

15 Mart 2024
Sanatçı ve moda tasarımcısı Emre Ertürk’ün küratörlüğünde gerçekleşen, Ressam Sara Özsarfati’nin ilk kişisel sergisi olan “Odaklanma”, La Galeri d’art La Visione’da renkli bir organizasyon ile açılmıştı.

Başarılı geçen serginin ardından, doğanın ve insanın derinliklerine inmeyi teşvik eden iki eser, her sanatçının hayallerini süsleyen bir platform olan Four Seasons Hotel’de düzenlenen karma sergiye seçildi.

Sara Özsarfati’nin eserleri, sanatın sınırlarını zorlayarak, izleyicilere derin bir düşünme ve keşif yolculuğu yaşatmaya devam ediyor.


Emre Ertürk - Sara Özsarfati


Müge Sırmabıyık

Yazının Devamını Oku

Sahte COVID ilacı davasında sona gelindi!

13 Mart 2024
2021’de COVID-19’a yakalanan ve özel hastanede gördüğü yanlış tedavi nedeniyle ölümden dönen ünlü işadamı Hayri Yazıcı’nın hastaneye açtığı dava, yeni bir dönemece girmeye hazırlanıyor. Kızı Bahar Şer’in öncülüğünde 2022’de açılan davanın, cuma günü beşinci duruşması yapılacak.

İş dünyasının duayen ismi Hayri Yazıcı, Taksim’deki özel bir hastanede COVID-19 tedavisi görürken kötüleşmiş ve yoğun bakımda entübe edilmişti. Kızı Bahar Şer, babasına sahte COVID ilacı verildiğini ortaya çıkartarak hastane ve çalışanlarına karşı dava açmıştı.


Dava, Hayri Yazıcı’ya verilen Remdesivir isimli ilacın kayıt dışı olarak temin edildiği ve sahte olduğu iddiası üzerine yoğunlaşmıştı. Nitekim ilacın ruhsat sahibi Gilead Türkiye de yaptığı açıklamayla, sahte ilaçların tehlikeli olabileceği yönünde uyarıda bulunarak, davanın seyrini değiştirmişti.


Dava iki yıldır devam ediyor. Nitekim davanın son duruşması, taraflar arasındaki iddiaların ve delillerin değerlendirilmesiyle birlikte, kamuoyunda da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Davanın sonucu, özel hastanelerin COVID-19 tedavisi ve ilaç temini süreçlerindeki ihmalkârlıklarına önemli bir referans olacak.

Yazının Devamını Oku

10 milyona elektrikliye geçti!

11 Mart 2024
Türkiye’nin sevilen oyuncularından Kerem Alışık, çevre dostu bir tercihte bulunarak 10 milyon TL ödeyip elektrikli otomobil sahibi oldu.

Trafiğin yoğun olduğu bir saatte İstanbul caddelerinde gördüğüm Kerem Alışık, 2023 model siyah elektrikli Porsche Taycan ile herkesin dikkatini çekti.



Öğrendiğime göre lüks otomobilini yeni alan Alışık, çevreci bir tutum sergileyerek fosil yakıtlı araçlardan uzaklaşmış oldu. Elektrikli otomobillerin çevre dostu özellikleri ve sürdürülebilirliği konusundaki artan farkındalık, ünlülerin de tercihlerini değiştirmelerine neden oluyor.



2023 model otomobil, Kerem Alışık’ın sürüş keyfini artıran performans özellikleriyle dikkat çekiyor. Elektrikli otomobil teknolojisinin sağladığı çevre dostu avantajların yanı sıra hızlı şarj özellikleriyle de öne çıkan araç, Alışık’ın günlük hayatta konforlu bir ulaşım sağlamasına katkıda bulunacak gibi görünüyor.

Erkek modası tanıtıldı

Yazının Devamını Oku

Yeni eşiyle kiraya çıktı!

8 Mart 2024
Ebru Gündeş, balayından döndü ve yeni eşiyle yeni evine yerleşti. Kanlıca’daki yalısından Acarkent’e taşınan sanatçının aylık kirası 535 bin TL.

Geçtiğimiz hafta gündemde sürpriz bir nikâhla yerini alan Ebru Gündeş ve yeni eşi Murat Özdemir, balayından döndü! Biliyorsunuz Ebru Gündeş, bir süredir Dubai’de yaşıyor, sadece konserleri olduğunda Türkiye’ye geliyordu. Şimdi öğrendiğime göre sanatçı, yeni eşiyle birlikte İstanbul’da yaşayacakmış. Ama Ebru Gündeş’in, eski eşi Reza Zarrab’la birlikte yaşadığı dillere destan yalısında değil tabii ki! Çift, aşk yuvalarını Acarkent’te kurmaya karar vermiş.



Sahnelerin ünlü ismi, iş insanı Murat Özdemir ile evlenerek, hayatında yeni bir sayfa açmıştı. Bu nedenle çift, Acarkent’te 3,5 katlı, havuzlu bir lüks villa tutmuş. Lüks sitenin sunduğu mahremiyet ve olanakları, bu aşkın yeni yuvasına eşlik edecek gibi duruyor. Büyük bir gizlilik içinde taşındıkları yeni evlerinin aylık kirasını da öğrendim; 17 bin dolar! Yani bugünün kuruyla yaklaşık 535 bin TL yapıyor!

Dubai’de lansman daveti

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin de katılımıyla gerçekleştirdi.

Yazının Devamını Oku

Aşk bitti, yapı paydos!

6 Mart 2024
Birlikte Cihangir’de ev tadilatına girişen ve bu uğurda servet harcayan Derya Şensoy ve sevgilisi Celal Can Algül ayrıldı.

Bir zamanlar Cihangir’in sokaklarında el ele dolaşırken gördüğümüz, magazin kameralarına gülümseyen ünlü oyuncu Derya Şensoy ve iş insanı Celal Can Algül ayrıldı! Aldığım bilgilere göre, üç yıldır birlikte olan ve hatta aynı eve taşınıp tadilatını yapan çiftin ayrılığı yakın çevrelerini pek de şaşırtmamış.



Aylarca süren ve bir servete mâl olan tadilat süreci boyunca, Cihangir’deki evlerinde sık sık kavga ettikleri söylentileri kulaktan kulağa yayılmıştı. Birlikte aynı eve taşınan çifte, başlangıçta ‘evlenecekler’ gözüyle bakılıyordu, ancak belli ki aralarındaki sorunları çözememişler. Celal Can Algül’ün, birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendi evine çıkması, ayrılığın nihai olduğunu gösteriyor gibi.



Yazının Devamını Oku

Ayşe Kucuroğlu Atina’da mekân açıyor

4 Mart 2024
İstanbul’un en popüler mekânı Happily Ever After’i kuran Ayşe Kucuroğlu, dünya çapında tanınan pasta şefi Evangelos Hassiotis ile Atina’nın gastronomi kültürüne yeni bir soluk getirecek.

Cemiyetin ünlü ismi Ayşe Kucuroğlu, geçtiğimiz ocak ayında Bebek Lucca’da düzenlenen özel bir brunch organizasyonunda ünlü Yunan şef Evangelos Hassiotis’i İstanbul’a getirmişti. Dünya çapında tanınan bir pastacılık ve çikolata ustası olan Hassiotis, Lucca’nın eşsiz atmosferinde unutulmaz tatlar sunmuştu.

Şimdiyse sürpriz bir girişimle Ayşe Kucuroğlu ve Evangelos Hassiotis’in işbirliğinde yeni bir dönem başlıyor. Son aldığım bilgilere göre, ikili Atina’da ortak bir mekân açma kararı almış durumda. Biliyorsunuz Kucuroğlu, İstanbul’un en popüler mekânı Happily Ever After’i kurmuş ve uzun yıllar başarıyla yönetmişti. Ünlü ismin gustosu ve Hassiotis’in ustalıkla hazırladığı özel tatlar, artık Atina’nın keyif dolu sokaklarında buluşacak.

Kolonaki semtinin taş sokaklarında yer arayışına giren Kucuroğlu ve Hassiotis, ruhlarına uygun ve hayallerini süsleyen mekânı bulduktan sonra açılış için harekete geçecekler. İkili, Atina’nın zengin gastronomi kültürüne yeni bir soluk getirecekleri bu yolculukta, bu yaz her ‘iki yakada’ da bol bol kendilerinden söz ettirecek.

Sağlık dolu davet

İlaç firması Humanis, Tüketici Sağlığı kategorisinde yeni OTC ürünlerini, Le Pain Quotidien Fulya’da gerçekleştirdiği davetle tanıttı.


Yazının Devamını Oku

Zor günler geride kaldı!

1 Mart 2024
Ayrılık kararı alan Öznur ve Burak Yakın evliliklerine bir şans daha tanımaya karar verdi. Dört çocuk sahibi çiftin boşanma davası düştü.

Cemiyet ve iş dünyasının tanınmış çifti Öznur-Burak Yakın’la ilgili tatsız bir gelişme yaşanmış, çift boşanma noktasına gelmişti. Burak Yakın’ın bir gece kulübündeki samimi eğlencesi evliliklerinde büyük bir kriz yaratmış, dört çocuğu olan çift ayrılmaya karar vermiş ve hatta boşanma davası açmıştı.

Ancak çiftin, aralarındaki sorunları çözerek barıştığını öğrendim. Gelen bilgilere göre Öznur Yakın, kocasını affetmiş ve çocuklarının mutluluğu için evliliğini sürdürme kararı almış. Bu konuda dilekçe verince de, boşanma davası otomatik olarak düşmüş. Evliliklerine yeni bir şans veren çift, geçtiğimiz gün Ebru Gündeş’in düğünü için Dubai’deydi.

Ebru Gündeş-Murat Özdemir çiftinin mutluluğunu kutlamak için Dubai’ye uçan çiftin keyfi bir hayli yerindeydi. Öznur Yakın, eşi Burak Yakın ve yakın dostları Zeynep Akın Tezcan’la poz vererek, mutluluklarını gözler önüne serdi.

Yeni projeyi tanıttılar

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27; cam ve seramik gibi malzemelerle çalışan tasarımcı Elif Çak’ı Yeniköy’deki mekânında konuk ediyor.

Yazının Devamını Oku