Mehmet Üstündağ

1 haftada bitti

5 Temmuz 2024
Kurban Bayramı tatilinde Çeşme’de birlikte görüntülenen Rıza Kocaoğlu ve Deniz Işın’ın ilişkisi sadece 1 hafta sürmüş.

Bu sezon Kanal D’nin büyük ses getiren “İnci Taneleri” dizisinde ‘Nusret’ karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Çeşme’de almıştı. Her yaz Çeşme’de tatil yapan ünlü oyuncu, Kurban Bayramı tatilinde de Çiftlikköy Plajı’nda deniz sezonunu açmıştı. Fakat ünlü oyuncu yalnız değildi. Yanında güzel oyuncu Deniz Işın vardı.



Çok geçmeden ikilinin birlikte olduğu ortaya çıktı. Hayranları, “yılın aşkı mı acaba” diye düşünedursun, öğrendiğime göre çift çoktan ayrılmış bile. Daha önce ve sonrasında hiç birlikte görüntü vermeyen ikilinin aşkı, sadece 1 hafta sürmüş! İkilinin neden ayrıldığına dair bir bilgi yok ama her ikisi de yoğun bir sezondan çıktı ve yazı kendilerine konsantre olarak geçirmek istiyorlar belli ki... Yaşandı bitti, hızlıca diyelim...

Yaza ‘merhaba’ dediler

Oyuncu Didem Balçın’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte ünlü isimler, Op. Dr. Yücel Sarıaltın’ın kurucusu olduğu Lovest Clinic’te yaza “merhaba” dediler.

Klinik, yeni ürünlerini ve hizmetlerini tanıttığı etkinlikte, ünlü oyunculara ürünleri deneyimleme imkânı sundu. Klinik bahçesinde gerçekleşen davette DJ’in müzikleriyle eğlence akşam saatlerine kadar sürdü. Op. Dr. Yücel Sarıaltın da konuklarına teşekkür etti.

Yazının Devamını Oku

Herkes unuttu ama o unutmadı

3 Temmuz 2024
Sosyal medyanın ünlü ismi Mehtap Algül ve Harvard Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, depremde ailesini kaybeden 22 yaşındaki Nazlı’ya yardım eli uzattı.

Hep krem tanıtımı, kıyafetleri ve seyahatleriyle gündeme gelen influencer’lara alışkın olduğumuz için Mehtap Algül’ün bir depremzedeye yardım hikâyesini duyunca ilgimi çekti. Siz de hatırlarsanız belki, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Nazlı’nın hikâyesi hepimizi derinden yaralamıştı.



Depremde annesini, babasını, iki erkek kardeşini ve abisini kaybeden Nazlı’nın kız kardeşi ise depremden üç gün sonra bulunabilmiş ancak bir bacağını kaybetmişti. O süreçte Nazlı’ya bir sürü kişi ulaşmış ve yardım sözü vermiş. Fakat sonuçsuz çıkmış maalesef… Depremin ardından borçlar ve alacaklılarla uğraşan ve kız kardeşiyle ilgilenen Nazlı’nın hikâyesini Mehtap Algül duyunca kayıtsız kalmamış!
Nazlı’nın eğitimine devam etmesi için destek olan Algül, depremden bir buçuk yıl sonra Nazlı’nın kız kardeşinin kaybettiği uzvu için tedavi desteği sağlamak üzere de harekete geçti. Algül, deprem çalışmaları sırasında birlikte çalıştığı Harvard Üniversitesi’nde Genetik ve Metabolizma Profesörü olan Gökhan Hotamışlıgil ile birlikte Nazlı’nın kardeşine yardım eli uzatarak, genç kızı Çocuk İyilik Merkezi’yle buluşturdu. Merkez, sadece protez değil, tüm çocukluk dönemi boyunca, 21 yaşına dek sürecek, çok yönlü bir destek programı sunuyor. Bu destek hem genç kıza ihtiyacı olan protezi karşılayarak hem de destek olacak. Vesile olan herkesi tebrik ediyorum... 

Sezonu Cenk Eren’le açtı

Berkin Kaya ve Mesut Kumcuoğlu’nun sahibi olduğu, 888 Private, Bodrum Yalıkavak’taki yaz sezonunu açtı. Sezon boyunca her hafta Cenk Eren’in sahnesine ev sahipliği yapacak olan mekân, şimdiden dikkatleri üzerine çekti.

Yazının Devamını Oku

Çırağan Sarayı’nda evlendiler

1 Temmuz 2024
Cemiyet hayatının ünlü çifti Burcu Erçil ve Mehmet Yayla, önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan zarif bir nikâh töreniyle evlendi.

Törene, çiftin ailesi ve yakın dostlarından oluşan 30 kişi katıldı. Burcu Erçil, Begüm Salihoğlu imzalı gelinliğiyle göz kamaştırırken, Mehmet Yayla ise Beymen tasarımı damatlığıyla şıklığını konuşturdu.

 Nikâhın şahitliklerini damat tarafında Sani Şener, gelin tarafında ise Kerem Ertan üstlendi. Ben de çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Sevgililer detoks kampında!

Ünlü oyuncu Metin Akdülger ile sevgilisi influencer Cansu Akın, Avusturya’da detoks kampına girdi. Çift, dünyaca ünlü bir detoks merkezinde hem toksin hem de stres attı.


Yazının Devamını Oku

Türkiye’nin konser şampiyonu Tarkan!

28 Haziran 2024
Türkiye’nin konser şampiyonlarını araştıran Forbes’a göre, 12 milyon Euro’luk geliriyle şampiyon Tarkan, ikinci isim ise Cem Adrian.

Saygın ekonomi dergisi Forbes, 5 yıllık aradan sonra yeniden Türkiye’de yayında… Hazırladıkları listelerle bilinen derginin Türkiye edisyonu da geri dönüşünü harika haberlerle taçlandırmış. İş dünyasının milyarderlerini ekonomi gazetecilerine bırakıyorum, benim ilgimi tabii ki “Konser Zenginleri” listesi çekti!



Türkiye’nin konser zenginlerini araştıran dergi, yaptıkları hesaplamalarla Tarkan’ın 12 milyon Euro’luk bir gelirle listenin birinci sırasında olduğunu ortaya koydu. Her konserinin bileti günler öncesinden tükenen ve en pahalı yurt dışı konserlerine gittiği bilinen Megastar’ın birinci sırada olmasına hiç şaşırmadım!
İkinci sıradaki ismin Cem Adrian olmasına daha çok şaşırdım desem yanlış olmaz. Muazzam sesinin arkasında, muazzam da bir “business” varmış meğer! Rutini reddeden Adrian, hıncahınç dolan konserlerinin yapımcısı da kendisi olduğundan 6 milyon Euro’luk geliriyle listenin en çok kazanan ikinci ismi olmuş. Tebrikler...

İlk 10 konser şampiyonu

1- Tarkan 12.083.881 Euro

Yazının Devamını Oku

Partneri belli oldu

26 Haziran 2024
Güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın başrolünde yer aldığı “Aşk Sokakta” isimli filmin diğer başrolü, Hasan Denizyaran oldu.

Juli Yapım imzalı yeni romantik komedi filmi “Aşk Sokakta”nın başrol oyuncuları netleşti. Başrolleri paylaşacak isimler Burcu Kıratlı ve Hasan Denizyaran olacak. Denizyaran, “Arka Sokaklar” dizisindeki ‘Komiser Kadir’ rolüyle biliniyor. Hem tarihi hem de drama rollerini başarıyla canlandıran Burcu Kıratlı, bu kez romantik komedi türündeki filmle hayranlarının karşına çıkarak sürpriz yapacak.



İddialı filmin yönetmenliğini Hasan Doğan üstlenirken, senaryo Afak P. Hasani imzası taşıyor. Burcu Kıratlı, filmde ‘İdil’ karakterine hayat verecek. ‘İdil’ rolü için partner arayışları bir süredir devam ediyordu ve sonunda rolü Hasan Denizyaran kaptı. Filmde İdil ile Rüzgar’ın, evlenme kararı aldıktan sonra yaşadıkları olaylar ve İdil’in düğün günü yaşadığı hayal kırıklığı sonrası evlilikten vazgeçmesiyle başlayan hikâyesi anlatılacak.
“Aşk Sokakta” filminin çekimlerine temmuz ayının ilk haftası Didim’de başlanması planlanıyor. Romantik komedi türündeki film, sıcak yaz günlerinde izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Sınırları aşan iş birliği

Lüks mücevher tasarımcısı Begüm Khan, dünyaca ünlü restoran markası Caviar Kaspia ile iş birliğine imza attı. 

Yazının Devamını Oku

Talihsiz kaza!

24 Haziran 2024
Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol motoruyla kaza geçirdi. Son anda benzinciye girmeye karar veren sürücü direksiyonu kırınca Çelikkol’a çarparak yaraladı.

Geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, talihsiz bir kaza yaşadı. Balmumcu’da benzinciye girmeye karar veren bir sürücü, orta şeritten sağa doğru kırınca, sağda motoruyla seyir halinde olan İbrahim Çelikkol’a çarptı.

Sağdan birden gelen otomobili fark edemeyen Çelikkol, çarpmanın etkisiyle yere düştü ve kaburgaları ile omzunda yaralanmalar meydana geldi.



Kazanın ardından hem otomobil sürücüsü hem de çevredekiler Çelikkol’a yardıma koştu. Kaburgalarından ve omzundan hafif yaralanan oyuncunun yardımına sevgilisi Natali Yarcan da geldi.

Yarcan, Çelikkol’u alarak bir sağlık kurumuna götürdü. Şans eseri, Çelikkol’un yaralanmalarının ciddi olmaması herkes için büyük teselli oldu. Geçmiş olsun!

Yazının Devamını Oku

27 Haziran’da evleniyorlar!

21 Haziran 2024
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş’ın, 3 yıldır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlenme teklif ettiğini ben yazmıştım hatırlarsanız. Hayranlarını sevindiren bu haberin ardından çiftin düğün detayları da nihayet belli oldu.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, 27 Haziran Perşembe akşamı Alaçatı’da dünya evine girecek. Çiftin düğünü, Alaçatı’nın gözde mekânlarından biri olan Yeniyer Alaçatı’da yapılacak.



Hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ederken, düğüne sanat ve moda dünyasından birçok ünlü ismin katılması bekleniyor. Özellikle Sarıtaş’ın rol aldığı projelerden tanıdığımız birçok oyuncu arkadaşı mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmayacaktır. Ben de çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Bayramda Kıbrıs’ı salladı!

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, bayramda Kıbrıs’ta verdiği konserle adeta fırtına estirdi. Lord’s Palace’ta düzenlenen konserde, 500 kişilik mekâna tam 800 kişi zor sığdırıldı.

Yazının Devamını Oku

Ünlü isimlerin bayram ve Babalar Günü kutlamaları

19 Haziran 2024
Burak ve Melis Hatipoğlu çifti, çocuklarıyla birlikte Bodrum’da tatilin keyfini çıkardı. Aslı Gümüşel, eski eşi Metin Şen ve çocuklarıyla birlikte dostlarını da yanına alarak bayramı kutladı.

Ünlü iş insanı Cem Hakko, çocukları Pia Hakko Yeşil ve Can Hakko ve torunlarıyla birlikte Bolu’daki çiftliğinde huzurlu bir Babalar Günü geçirdi.



Cemiyetin ünlü ismi Serra Tokar ise oğlu Ali Merzeci’yi vatani görevini yapmak üzere askere uğurlarken duygusal anlar yaşadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, oğlu Ali Yiğit’le birlikte Çeşme’de tatil yaparken yorucu geçen sezonun yorgunluğunu attı.

Ünlü ressam Ahmet Güneştekin de bayram ve Babalar Günü’nü çocuklarıyla birlikte kutlayarak sanattan uzaklaşmadan özel anlar yaşadı.


Yazının Devamını Oku