Mehmet Üstündağ

Ünlü isimlerin bayram ve Babalar Günü kutlamaları

19 Haziran 2024
Burak ve Melis Hatipoğlu çifti, çocuklarıyla birlikte Bodrum’da tatilin keyfini çıkardı. Aslı Gümüşel, eski eşi Metin Şen ve çocuklarıyla birlikte dostlarını da yanına alarak bayramı kutladı.

Ünlü iş insanı Cem Hakko, çocukları Pia Hakko Yeşil ve Can Hakko ve torunlarıyla birlikte Bolu’daki çiftliğinde huzurlu bir Babalar Günü geçirdi.



Cemiyetin ünlü ismi Serra Tokar ise oğlu Ali Merzeci’yi vatani görevini yapmak üzere askere uğurlarken duygusal anlar yaşadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, oğlu Ali Yiğit’le birlikte Çeşme’de tatil yaparken yorucu geçen sezonun yorgunluğunu attı.

Ünlü ressam Ahmet Güneştekin de bayram ve Babalar Günü’nü çocuklarıyla birlikte kutlayarak sanattan uzaklaşmadan özel anlar yaşadı.


Yazının Devamını Oku

Milli takımın ilk marka elçisi!

17 Haziran 2024
Başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in milli takım marka elçisi olma süreci, herkes gibi beni de heyecanlandırıyor. Tanrısevsin’in Euro 2024 sürecinde milli takımın yanında olması ve maçlara gitmesi, dünya çapında bir ilk olarak dikkat çekiyor.

Çocukluğundan beri sporu sevdiğini belirten Yağmur Tanrısevsin, milli takım teknik direktörüyle çektiği video ve milli futbolcularla birlikte yer aldığı forma tanıtım fotoğraflarıyla büyük beğeni topladı.

Yağmur Tanrısevsin, Euro 2024 karşılaşmalarının tamamında yer alarak, milli futbolcuların aileleriyle birlikte takımı tribünden destekleyecek. Bu adım, hem kadınların spor dünyasındaki varlığını pekiştiren hem de takım ruhunu güçlendiren önemli bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca milli takıma bir kadın marka elçisi fikrini oluşturan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye de tebriklerimizi iletiyoruz. Bu yenilikçi yaklaşım, Türk sporunda cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve kadınların spordaki rolünün artırılması adına önemli bir adım olarak kaydediliyor.

Yağmur Tanrısevsin’in bu süreçteki enerjisi ve desteği, milli takımımızın moral ve motivasyonunu artıracak, başarı yolunda önemli bir katkı sağlayacaktır. Milli takımımıza Euro 2024 sürecinde başarılar diliyoruz.

Sanat dolu bir yaz

TAV İşletme Hizmetleri, Primeclass yolcu salonlarında sanata yer vererek Türk sanatçıların ve ayrıca lokal sanatçıların dünya çapında tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl Pilevneli ile Milas-Bodrum Havalimanı’ndaki Primeclass Lounge’da hayata geçirilen iş birliği devam ediyor. İş birliği kapsamında, Mehmet&Kazım Akal’ın Bodrum Primeclass Lounge için hazırladığı enstalasyonun yanı sıra TAV Passport sponsorluğunda sanatçıların Pilevneli Yalıkavak’taki orijinal duvar resmi de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Yazının Devamını Oku

Hızlı başladı çabuk bitti

14 Haziran 2024
Hızlı başladı, çabuk bitti! Aras Bulut İynemli ve Buse Meral aşkı sona erdi...

Sevilen oyuncu Aras Bulut İynemli ve meslektaşı Buse Meral arasında yaşanan aşk, başladığı hızla sona erdi. 2 aydır birlikte olan çift, yollarını ayırma kararı aldı.

Aras Bulut İynemli, 7 yıllık sevgilisi oyuncu Bige Önal’la ayrıldıktan sonra uzun süre kimseyle anılmamış, nisan ayında da Buse Meral’la görüşmeye başlamıştı.

Buse Meral, ekranların yeni yüzlerinden biri. Geçtiğimiz ay “Cadı” filmiyle adından söz ettirmişti. Bir röportajında da aşk hayatından bahsetmiş ve mutlu olduğunu dile getirmişti. Ama belli ki bu mutluluk kısa sürmüş, ikili ayrı yollara gitmeyi tercih etmiş...

Arkadaşlarıyla buluştular

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, eşi Samar Dadgar ile birlikte Çırağan Sarayı’nda dostlarıyla bir araya geldi. Sıcak yaz akşamında gerçekleşen buluşmada, Özcan Deniz ve Samar Dadgar’ın mutlu ve keyifli halleri dikkat çekti.

Yazının Devamını Oku

Modadan salataya...

12 Haziran 2024
Deniz Berdan, kariyerine yeni bir yön vererek Londra’da bir salata barı açıyor. ‘People Pleaser Salad’ adı altında kurduğu yeni markasıyla, geniş malzeme çeşitleri ve lezzetli soslarıyla dikkat çekecek bir salata barı zinciri kurmayı hedefliyor.

Cemiyetin tanınmış ismi Deniz Berdan, moda markasıyla bir hayli popüler olmuş, ünü sınırları aşmıştı. Bir süredir ailesiyle birlikte Londra’da yaşayan Berdan, hobisi olan sağlıklı beslenmeyi işi haline getirdi! Deniz Berdan, kariyerine yeni bir yön vererek Londra’da bir salata barı açıyor. ‘People Pleaser Salad’ adı altında kurduğu yeni markasıyla, geniş malzeme çeşitleri ve lezzetli soslarıyla dikkat çekecek bir salata barı zinciri kurmayı hedefliyor.

İlk dükkânını 15 Temmuz’da White Cross Street’te açacak olan Berdan, bu projeyle sağlıklı yaşam tutkunlarının ilgisini çekmeyi planlıyor. Merak edip konuştum Deniz Berdan’la… Berdan, uzun süredir yemekle iç içe bir isim zaten. Sağlıklı beslenmeye ise çok önem veriyor. “Harika bir salata barı zincirinin ilk dükkânını açıyoruz” diyerek yeni girişimi hakkındaki heyecanını dile getirdi.

Eğer her şey yolunda giderse, birkaç yıl içinde Londra’da 10 dükkâna ulaşmayı hedefleyen Berdan, moda dünyasındaki başarısını gıda sektöründe de sürdürmeyi amaçlıyor. Deniz Berdan’ın ‘People Pleaser Salad’ markasıyla başlattığı bu yenilikçi girişim, sağlıklı ve lezzetli salatalarıyla Londra’da yeni bir trend yaratmaya aday.

Bu yaz düğün var!

Cemiyetin ünlü çifti Burcu Erçil ve Mehmet Yayla, ilişkilerini bir adım daha ileriye taşıyor. Geçtiğimiz yılbaşında nişanlanan çift, haziran ayında aile arasında gerçekleşecek bir törenle Çırağan Sarayı’nda nikâh masasına oturacak.

Yazının Devamını Oku

Torunu için mevlit düzenliyor

10 Haziran 2024
Ünlü iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, ilk torunu Yasemin için yarın Anadoluhisarı’ndaki yalısında ‘40 Mevlidi’ düzenliyor. 29 Nisan’da dünyaya gelen torunu Yasemin’in adına yapılan bu özel dua töreni, ailenin yakın çevresi ve dostlarını bir araya getirecek.

Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çiftinin büyük kızları Pırıl Çetindoğan Kokuludağ, Gökhan Kokuludağ ile yine Çetindoğan ailesine ait bu yalıda 2021 yılında evlenmişti. Zarif Mustafa Paşa Yalısı’ndaki görkemli düğün, günlerce konuşulmuştu.


Çift, 29 Nisan’da ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Bu anlamlı günü dualarla ve özel bir törenle kutlayacak olan aile, yeni doğan bebekleri için yarın düzenleyecekleri bu mevlitle sevdiklerini de bir araya getirecek.

 

Yazının Devamını Oku

Çeşme’de Bir Başka Aşk

7 Haziran 2024
Sevilen oyuncular Barış Arduç ve Hande Erçel, birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. O3 Medya’nın yapımını üstlendiği “Bir Başka Aşk” isimli filmin çekimleri yaz boyunca Çeşme’de yapılacak.

Filmin okuma provalarına başlayan Hande Erçel, temmuzda start alacak olan çekimler için hazırlıklarını tamamlıyor.

Öğrendiğime göre Erçel’i bu süreçte sevgilisi Hakan Sabancı da yalnız bırakmayacakmış. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan sevgililer, sık sık seyahat ederek birlikte vakit geçirmeyi seviyor. Davetlere ve sosyal okazyonlara da birlikte katılan ikili, belli ki çekim süresince ayrı kalmak istemiyor.

Hakan Sabancı da her fırsatta Çeşme’ye geleceğini söyleyerek sevgilisini rahatlatmış. Hep Bodrum’da görmeye alışkın olduğumuz Hakan Sabancı’yı bu yaz belli ki bol bol Çeşme’de göreceğiz...

Global merkezini İtalya’da açtı

Yarım asırlık köklü geçmişiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya moda endüstrisinde bayrak taşıyıcısı kuruluşlarından Orka Holding, modanın kalbi İtalya’da global gücünü taçlandıran iki stratejik yatırıma imza attı.

Grup, ülkenin endüstri merkezlerinden Bologna’da Avrupa Genel Merkezi ve global showroom’u Orka Global’i görkemli bir davetle açtı.

Yazının Devamını Oku

Kaprisleri  bıktırdı! 

5 Haziran 2024
Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, yüzü olduğu otomobil markasıyla yollarını ayırdı. Sosyal medyada aktif olarak tanıttığı markayla olan iş birliği, oyuncunun istekleri ve kaprisleri nedeniyle sona erdi.

Son reklam çekimi sırasında yaşananlar, iplerin kopmasına neden oldu. Styling ve mood konusunda yapılan hazırlıkları beğenmeyen Nesrin Cavadzade, hiçbir kıyafeti uygun bulmadı ve memnuniyetsizliğini dile getirdi. Çekim ekibi ve marka yetkilileriyle yaşanan bu anlaşmazlık, markanın sabrını taşırdı. Bu olayın ardından marka, Cavadzade ile çalışmama kararı aldı.

‘Sunset Party’de buluştular

Ece Nayman, “Resort 24” koleksiyonunu The Ritz-Carlton İstanbul’un terasındaki The Roof’ta eğlenceli bir ‘Sunset Party’ ile davetlileriyle buluşturdu.

Çekimlerinin Malibu’da yapıldığı koleksiyon, kreatif direktör Ece Nayman’ın yarattığı renkli ve eğlenceli dünyasının bir yansıması niteliğinde. Nobu İstanbul’un lezzetli ikramlarıyla ve Jamie S’in hareketli müzikleriyle keyifli vakit geçiren misafirlerin arasında Kenan Doğulu, Beren Saat, Defne Samyeli, Deren Talu, Aslışah Demirağ, Tolga Sezgin gibi isimler vardı.


Yazının Devamını Oku

Şaşırtan istek!

3 Haziran 2024
Atina’ya ev bakmaya giden Yalın, emlak şirketinden sıra dışı bir istekte bulundu. Yalın, Atina’ya gitmeden önce koruma talep ederek herkesi şaşırttı!

Hollywood’da bu aslında bilinen bir taktiktir. Bazı isimler, medyanın dikkatini çekmek için korumayla dolaşır, ‘sahte’ hayranların ilgisinden bunalmış gibi davranır ve bu şekilde imajlarını güçlendirirler. Türkiye’de buna benzer çok şey oluyor tabii ki. Ancak geçtiğimiz günlerde kulağıma gelen bir haber, beni bir hayli şaşırttı.



Biliyorsunuz, ünlüler akın akın Yunanistan’a gidiyor ev almaya. Yalın da bu kervana katılanlardan olmuş. Bir emlak şirketiyle bağlantıya geçen şarkıcının iletişim ekibi, Yalın’a Atina’da koruma istemiş! Şarkıcının şehirde rahat rahat ev gezmek ve hayranlarının ilgisinden bunalmamak için güvenlik talebinde bulunması herkesi şaşırtmış.



Çünkü Atina’ya Türkiye’den bir hayli ünlü isim gidiyor ve bugüne kadar hiçbirinin böyle bir talebi olmamış. Zaten Atina’da elini sallasan dünyaca ünlü bir isme çarpıyorsun ve kimse dönüp bakmıyor bile!

Yazının Devamını Oku