Gökhan Çıra’nın yeni aşkı Alya!

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, meğer bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşıyormuş. Çiftin bayram tatilini Alaçatı’da geçirdiği ve Çıra’nın, burada Limon isimli mekânda sahne alan Alya’yı en önden izlediğini de öğrendim.

Haberin Devamı

Aldığım duyumlara göre Gökhan Çıra ve Alya’nın ilişkisi, arkadaşlık ilişkisinden aşka dönüşmüş. Çünkü genç şarkıcının uzun zamandır Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile arkadaş olduğu söyleniyor. Hatta ikili evliyken, sık sık Alya’yı, sahne aldığı mekânda izlemeye gidermiş. Bilindiği gibi Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın çalkantılı bir ilişkisi vardı.

Gökhan Çıra’nın  yeni aşkı Alya

Çift, iki kez evlenip boşanmış, bir kız çocuğunu evlat edinmişti. Saadet Selenay ismini verdikleri kız çocuklarına ortak ebeveynlik yapan ikili, çoktan ayrı yollara gitti ve ilişkilerini arkadaşlık çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor. Bu nedenle yeni aşkın, ebeveynlik ilişkilerine bir zarar vereceğini düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Gökhan Çıra’nın  yeni aşkı Alya

Bayram tatilini Afrika’da geçirdi

30 yıl önce Londra’da tanışıp yakın arkadaş olduğu Botswanalı dostu Desirée Ferrari, bayram tatili için Mine Kalpakçıoğlu’nu ülkesine davet etti.

Gökhan Çıra’nın  yeni aşkı Alya

1 hafta boyunca Botswana’da doğanın kucağında serbestçe dolaşan vahşi hayvanları izleyen Kalpakçıoğlu, muhteşem anlar yaşadı. Meğer Mine Hanım’ın en sevdiği hayvan zürafaymış ama seyahati boyunca zürafa göremediği için üzülmüş.

Gökhan Çıra’nın  yeni aşkı Alya

Ne var ki son gün, odasının penceresine bir zürafa gelerek, adeta selam vermiş! Herkesin pırlanta madenlerini görmek için gittiği Botswana’yı sadece vahşi doğası için ziyaret eden Mine Kalpakçıoğlu, muhteşem anılarla geri dönmüş.

Gökhan Çıra’nın  yeni aşkı Alya

Haberin Devamı

Ödüllü oyuncu Türkiye’de

Almanya doğumlu oyuncu Tanju Bilir, iki önemli projeyle Türkiye’de de adından söz ettirecek! Bugüne dek dünyaca ünlü pek çok dizide önemli roller üstlenen Tanju Bilir, 2022 yılında ‘En İyi Drama Dizisi’ seçilen Amazon UK filmi “Macro Mafia”daki rolüyle ‘Altın Yüzük’ ödülünü kazanmıştı.

Gökhan Çıra’nın  yeni aşkı Alya

Başarılı oyuncu, Türkiye’de peş peşe iki önemli projeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yarın galası
gerçekleşecek olan “Dengeler” ile Türk sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Bilir, ardından İstanbul Film Festivali’nde “Turbo” filmiyle boy gösterecek.

Muazzam kariyeri belgesel oldu!

Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın başarılarla dolu kariyeri belgesel oldu.

Haberin Devamı

Gökhan Çıra’nın  yeni aşkı Alya

Belgesel, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Dynavit’in yıldız oyuncusunun kariyeri boyunca öne çıktığı alan olan tüm şartlara uyum sağlama yeteneği ve yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşıyor.
Belgeselin uzun emekler sonunda ortaya çıktığını belirten Baladın, “İsmimi taşıyan bir belgeselin yapılması benim için gerçekten gurur verici. Umuyorum belgesel izleyicinin de beğenisini kazanır” dedi.
Belgeselde, voleybol dünyasının önde gelen isimleri TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.

Yazarın Tüm Yazıları