Yılın en gergin haftası

Biliyorsunuz, genelde olumlu yazılar yazmaya çalışıyorum. Ancak bugün itibarıyla belirginleşmeye başlayan ve etkilerini 18 Ağustos’a kadar hissedebileceğimiz gökyüzü konfigürasyonlarının, gerek ülkemizde ve dünyada, gerekse bireysel hayatlarımızda sarsıcı olay ve değişikliklerin meydana gelebileceğine dikkat çektiğini belirtmeliyim.

Haberin Devamı

Plüton, Jüpiter, Satürn, Venüs, Ay, Mars ve Uranüs arasında bugünden itibaren netleşen 10 adet dik ve 7 adet karşıt açı, dayanılması zor bir gerginliğin işareti!
Bu durum, bireysel yaşamlarımızda ve ait olduğumuz toplumlarda zayıf ilişkilerin kopma noktasına gelebileceğini gösteriyor. Ayrıca sağlık sorunlarının görmezden gelinmemesi, yanıcı ve patlayıcı madde kullanımı gerektiren işlerde dikkatli olunması ve suyla ilgili konularda her türlü riskten kaçınılması gerektiğine işaret ediyor.
Bu süreç, ülkemiz ve dünya açısından da zayıf halkaların kopabileceğini, komşu ülkelerle ilişkilerde zorluk yaşanacağını, önemli doğa olayları ya da terör faaliyetleri nedeniyle gündemin değişebileceğini ve ekonomide önemli bir dalgalanma sebebiyle oluşabilecek kalıcı zararları akla getiriyor.

Dünyanın neresinde neler yaşanacağını veya kendi hayatlarımızda ne gibi değişimlerin olacağını net olarak kestirmek zor. Ama günlük hayatın akışında göz ardı edilen önemli konular ve çözüm bekleyen olaylar, şu sıralar kendilerini şiddetli şekilde hatırlatabilir.

Önem verdiğiniz ilişkileri korumak istiyorsanız, tüm haftayı sakinliğinizi korumaya çalışarak ve riskli olaylardan kaçınarak geçirmenizi öneririm.

Her zaman söylediğim gibi; değişimden korkmak, hayattan korkmak anlamına geliyor. Olayları olduğu gibi karşılayıp, olması gerektiği gibi tepki vermelisiniz.
Vedalaşılması gereken kişi veya olayları, karanlık düşünceleri ve korkuları bırakın, ışık her yerde ve kuvvetli! Hayata tutunun, sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

BURÇLAR

Koç
İkili ilişkileriniz açısından gerilimli gelişmelere açık günlerdesiniz. İlişkileriniz testten geçiyor. Neyse ki her şey 18 Ağustos’tan sonra geride kalacak!

Boğa
İşbirliği yaptığınız veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde gergin etkiler altındasınız. Dillere destan sabrınızı sergilemeniz için ideal günler!

İkizler
Bugünlerde ikili ilişkilerinizin size sorumluluk getiren tarafları ön plana çıkabilir ya da tartışmalar artabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

Yengeç
Güvenlik sorunları ve maddi yanılgılar gündemde kalmayı sürdürüyor. Güvenlik ve maddiyat konularında çok daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan
Sözleriniz ve yaptıklarınızla çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz. Aynı zamanda giyiminiz ve dış görünüşünüzle girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz.

Başak
8 Eylül’e kadar maddi konularda rahat davranabilir, harcamalar yapabilir, kendinizi maddi yönden iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca elinize ekstra paralar geçebilir.

Terazi
Üç hafta boyunca hayata iyimser yaklaşmak, ilişkilerinizde kimseyle zıtlaşmadan hareket etmek çabasında olabilir, çekici görünebilir, herkesin dikkatini çekebilirsiniz.

Akrep
İlişkilerinizde daha uyumlu ve sakin olmaya çalışabilirsiniz. Aynı zamanda bazı kişilerle ilişkinizde gizli kararlar alabilirsiniz. Çevrenizden bazı şeyleri gizleyeceğiniz bir dönem de geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Üç hafta boyunca arkadaşlarınız veya sosyal çevreyle ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlayacak. Arkadaşlarınızdan veya yakın çevrenizden güzellikler görmeye meyilli olacaksınız.

Oğlak
Kendinizi ön planda göstermeyi sevecek ve insanlar tarafından beklediğiniz saygıyı rahatlıkla göreceksiniz. Önümüzdeki üç hafta içinde sevdiğiniz insanın ailesiyle ilişkilerinizde güzelleşmeler görülebilir.

Kova
Bugünden itibaren üç hafta boyunca farklı çevreden insanlar ve sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilişkileriniz olumlu etkiler altında olacak.

Balık
Eşiniz veya sevgilinizin mali durumuyla ilgili konularda, üç hafta boyunca olumlu etki altında olacaksınız. Almak istediğiniz bir borç ya da kredi varsa, bu dönemde başvuruda bulunabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları